Belle Atasay'ın 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu bütün kadınları baştan çıkaracak!





Belle Atasay
2012 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu...
Belle Atasay’ın 2012 İlkbahar/ Yaz
koleksiyonu bütün kadınları baştan çıkaracak!
Belle Atasay, 2012 İlkbahar/Yaz
koleksiyonu ile romantik, ihtişamlı, stil ikonu ve modern kadınlara birbirinden
farklı dört konsept sunuyor.
Belle Atasay, 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, yaz modasının yeni ve dinamik yorumlarıyla kadınları büyülü bir dünyaya sürükleyecek. Belle Atasay’ın 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu kıyafetlerin adeta bir parçası haline gelirken, koleksiyonda her kadın aradığını bulacak.

Kendine güvenen, orijinal bir tarzı olan, her zaman bakımlı görünmeyi seven, hayatın her alanında içindeki çoşkuyu kullanan, modayı yakından takip eden ve kendini özgürce ifade edebilen şehirli kadının imzası; Belle Atasay’ın 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu; “Powder Power”, “Viva La Couture”, “Fashionista” ve “Form- All” olmak üzere dört konseptten oluşuyor. Özgül Sokullu koordinasyonundaki Atasay tasarım ekibinin Özlem Süer danışmanlığında yorumladığı dünya moda eğilimleri, Belle Atasay 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda, birbirinden şık, göz alıcı takılara dönüşüyor. 2012‘nin en kıymetli renkleri bu koleksiyonda yerlerini alıyor.

Powder Power- Vazgeçemeyeceğiniz Romantizm
Belle Atasay, hayatında romantizmi hiç eksik etmeyen, mistik ve modern kadınlar için Powder Power koleksiyonunu tasarlandı. Dantel, inci, kadife ve aile yadigarı takıları takmayı seven, içindeki sevgiyi hiç kaybetmemiş, yaşamın keyfini bilen mistik modern kadınlar Powder Power koleksiyonu ile göz kamaştıracak.

Viva La Couture -  Asil, Sıradışı, Aristokrat, Barok kadınlara…
Belle Atasay, Viva La Couture’u, gittiği her ortamda ışıl ışıl parlayan kadınlar için
tasarladı. Viva La Couture sokak stilini severken aynı zamanda saray ihtişamınıda koruyor. Saraysı dev formlar,
taşlar, devasal zenginlikleri kendi tarzına yansıtmak isteyenler Viva La Couture ile her daim şık, büyüleyici,
farklı ve vazgeçilmez olacak.

Fashionista- Moda tutkunlarının adresi
Belle Atasay, farklı konseptlerin öncüsü olmaktan çekinmeyen, yenilikleri denerken risk alan, güçlü kadınlar için Fashionista konseptini hazırladı. Zevk sahibi, hayatının her alanında trendy parçalar kullanan, eğlenceli, orjinal,
farklı seçimleri ile herkesi kendine hayran bırakan kadınlar, Fashionista ile daha bir çok insanı
şaşırtmaya hazır olacaklar.


Form-All –Hayatın her alanında şehrin en yoğun halini yaşayanlara Belle Atasay, yalın, pratik aynı zamanda şık ve dinamik kadınlar için Form-All’ı tasarladı. Farklı boyutlardaki yalın takıları, altının büyüleyici cazibesini sevenler, her zaman pratik olan, teknoloji kullanan enerjisi yüksek kadınlar... Form-All, sofistike olmayı seven, her
daim modern olan, şehir hayatının koşuşturması içinde sade ama şık tarzı olan kadınlar için birebir!


0 yorum: