Nevaflex Hair Styling Serisi ile saçlarınızda haftanın her günü kuyruklu yıldız etkisi yaratabilirsiniz!



NEVAFLEX SAÇLARINIZDA
KUYRUKLU YILDIZ ETKİSİ YARATACAK
Nevaflex Hair Styling Serisi ile saçlarınızda haftanın her günü kuyruklu yıldız etkisi yaratabilirsiniz. Nevaflex Hair Mousse ile şekillendireceğiniz hafif hacimli at kuyruğu modeliyle ofis ortamında şıklığınızı korurken, ensede toplayarak krepe ile şekillendireceğiniz model ile Cumartesi günü katılacağınız partide gecenin yıldızı siz olacaksınız.
Sezonun trendleri arasında yer alan at kuyruğu modelinizi Nevaflex Hair Mousse, isteğinize göre sabitlemenize olanak sağlayacak. Çeşitli şekillerde kullanabileceğiniz at kuyruğu modelini, maşayla şekillendirerek romantik buklelerle romantik bir hava yaratırken, örgüyle zenginleştirerek sportif bir model elde edebilirsiniz. Kolaylıkla hayal ettiğiniz modeli elde edebileceğiniz Nevaflex Hair Mousse ile saçlarınızı dağınık at kuyruğu şeklinde toplayarak sezon modası feminen bir görünüm yaratabilecek, burgulu bir model ile de farklı bir görünüm kazanabileceksiniz.
Ayrıca Nevaflex Hair Mousse, UV filtresi içeren özel formülüyle saç yapısını güçlendirirken, saçlarınızı düzleştirici, fön, maşa gibi şekillendiricilerin ısılarına karşı koruma altına alıyor. Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü, normal, sert ve ultra sert olmak üzere 3 çeşidiyle, şekillendirme sırasında kulanım kolaylığı sağlıyor.
Nevaflex Hair Mousse saç köpüğü Fiyatı 6.50 TL

0 yorum: