ATALAR'DA İÇİNİZİ ISITAN İNDİRİM


ATALAR’DA İÇİNİZİ ISITAN İNDİRİM

ATALAR’da heyecan dolu kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor!

ATALAR, 1 Aralık tarihine kadar devam eden yepyeni kampanyası ile,  150 TL ve üzeri alışveriş yapanlara alışveriş tutarının yarısı değerinde hediye çeki fırsatı sunuyor. Belirtilen tutarın 2 katı değerindeki  tüm alışverişlerinize kullanabileceğiniz çek ile, dünya modasını yakından takip etme şansını yakalayın.

ATALAR 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda, podyumlarda da sıkça rastladığımız leopar desenler başrolü oynuyor. Renk skalasında yer alan yeşil ve lacivert, bordo ve gri birlikteliği, kumaşlardaki jakar ve brokar dokular ile hayat buldu. Sezonun vazgeçilmezi siyah renge, fuşya, kırmızı, mavi tonları, bej, devetüyü ve toprak renkleri eşlik ediyor. Minimal yaklaşımların yanı sıra, oversize bluz, etek ve elbiseler, petit kare ve geometrik desenlerin de kullanıldığı ATALAR 2013-2014Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda deri detaylar sezonun soğuk havasını vurguluyor. Dar ve net kesimlerin yanı sıra, zıtlık yaratan geniş ve rahat kesimlerin de yer aldığı koleksiyonda, gupür dantel elbiseler ve bilekte dar paça pantolonlar,mevsim geçişlerinde ise yine güpür ve tweet ceketler yer alıyor.

ATALAR tasarımcılarının yepyeni bir silueti, zerafet ile iç içe tasarladığı 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu dünya modasını takip eden şehirli kadınları bekliyor.





0 yorum: