adidas Originals Modern IVY Serisi Sonbahar/Kış 2012 Sezonunda Gençlerin Tarzını Yenileyecek







adidas Originals Modern IVY Serisi Sonbahar/Kış 2012 Sezonunda Gençlerin Tarzını Yenileyecek
 
 
 
Tüm dünyada üniversite kültürünün bir parçası olan adidas, Sonbahar/ Kış 2012 sezonunda Modern IVY ile yeni kampüs trendleri belirleyecek. Yeni sezon için modernize edilen koleksiyon, kadınlar ve erkekler için tasarlanan ortak modelleriyle kampüs hayatının her anında var olmayı sürdürecek.
 
adidas Originals Modern IVY serisi, Sonbahar/ Kış 2012 sezonunda üniversite trendlerini değiştirecek yepyeni bir koleksiyonla geliyor. Modern IVY, unisex tasarımları ile üniversite kampüs hayatının her anında yeni trendler belirleyecek.
Koleksiyonda hem erkek hem de kadınlar için günümüz moda ve spor yaklaşımlarından esinlenen modellere yer veriliyor. Erkek ürün grubunda, adidas Originals DNA’sının etkilerinin görüldüğü klasik gömlek tasarımları, “Fleece Loose”  pantolonlar ve “Ivy” grafik tişörtler; kadın ürün grubunda ise, kampüs trendlerini modaya uygun ve eğlenceli bir şekilde bir araya getiren “Collegiate Tee” elbise, asimetrik kesimiyle dikkat çeken “Boxy Logo” tişörtler öne çıkıyor.
 adidas Originals Sonbahar/Kış 2012 Modern IVY Koleksiyonu ürünleri 69 TL ile 526 TL arasında değişen fiyatlarla Eylül ayı itibariyle tüm adidas Originals Store’lar ve adidas yetkili satıcılarında adidas Originals tutkunu üniversiteli gençlerin beğenisine sunuluyor.

0 yorum: