LCW Jeans’den İçinizi Isıtacak KışModası!


Hersezonun vazgeçilmez parçalarından olan denim, LC Waikiki’de sayısızalternatiflerle ve en şık kombinlerle karşınıza çıkıyor. Klasik kesim denimpantolonlardan, skinny modellere; rahat kesim denim gömleklerden, desen, zımbave dikiş detaylarına kadar denime dair her şey LCW Jeans koleksiyonunda denimtutkunlarını bekliyor.

Moda perakendesektörünün lideri LC Waikiki Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile farkınıkonuştururken; yeni denim markası LCW Jeans ile de bu konudaki çizgisini belliediyor. Farklı renk tonlarıyla her zevke hitap eden denim gömlekler; hem kadınhem de erkek koleksiyonuna damgasını vuruyor. Sonbaharın zaman zaman üşütenserin havası, LCW Jeans’in denim ceketleriyle daha şık bir havaya bürünüyor.

Türkiye’nin en çok satan jean  markası olan LCWaikiki; günlük giyim için sportif alternatifler sunarak denim ruhunu en rahatve şık haliyle LCW Jeans markası altında yansıtıyor. LCW Jeans’in kadınkoleksiyonunda zımbalı denim etekler, farklı renk tonlarındaki denim gömlekler,bol paça taşlanmış modeller, özgür ruhlara hitap eden yamalı ve yırtık denimpantolonlar, dar kesim denim ceketler dikkat çekerken; erkek koleksiyonunabaktığınızda sizi rahat kesim taşlanmış denimler, belirgin dikiş detaylı denimyelek ve ceketler karşılıyor. 

Siz de LCW Jeans Koleksiyonu’nu dahayakından görmek, denim ruhuna kendinizi kaptırmak ve alışveriş keyfini doyasıyayaşamak için LC Waikiki mağazalarını ve www.lcwaikiki.comadresini ziyaret etmeyi unutmayın.



0 yorum: