THE BODY SHOP'TAN LILY COLE İMZALI YENİ MAKYAJ SERİSİ


THE BODY SHOP’TAN

LILY COLE İMZALI YENİ MAKYAJ SERİSİ


The Body Shop’ın yazın renklerini yansıtan yeni makyaj serisi ile en çekici siz olun!
The Body Shop, ilk kez bir marka elçisi ile çalışmaya başlamasının ardından sınırlı sayıda üretilen özel bir makyaj serisine imza attı. Aktivist kişiliği tanınan İngiliz model ve oyuncu Lily Cole ismini taşıyacak bu yeni makyaj serisi; ultra güçlü renkleri, parıltıları ve yumuşak yapısıyla her kullanımda mükemmeli sunmasının yanı sıra içerisinde hayvan sevgisini de barındırıyor.
The Body Shop kurulduğu 1986 yılından günümüze kadar göz, dudak, yanak ve yüz için üretilen 250’yi aşkın ürün yelpazesinde doğayı ve hayvanları koruyan, duyarlı tutumuyla kozmetik dünyasında fark yaratıyor. Dünyada hayvanlar üzerinde kozmetik testlerinin uygulanmasını sonlandırma çalışmaları yürüten  “Cruetly-free International”ı destekleyen The Body Shop yeni makyaj serisinin testlerinde de  doğayı korumaya devam ediyor.
HI-SHINE LIP GLOSS
“Go Pink, Go wild, Go Play, Go Naked” renkleri bulunan dudak parlatıcısını, seksi ve ışıltılı dudaklara kavuşmak için doğrudan dudağınıza uygulayabilirsiniz. Meyvemsi tatları olan ve dudaklarda ıslak bir görünüm yaratan, dudak parlatıcısının yazın gözde parçası olacak. Fiyat: 14.90 TL.
Lily Cole diyor ki; Maksimum ışıltı ve süper nem. “Go Crazy”.


PEARL RADIANCE PRIMER
İçerisinde bulunan hafif inci topları cildinize doğal bir parlaklık veriyor. Cildinize fondöten uygulamadan önce ya da tek başına kullanmanız yeterli olan bu inciler, sadece bir hamlede cildinize nemlenmiş ve rahatlamış bir görünüm kazandırıyor. Fiyat: 49.90 TL.
Lily Cole diyor ki; Durma, Parla!

MINI BRUSH SET
Aynalı bir çanta içerisinde yanak, dudak ve gözlerde kullanılmak üzere dört adet minyatür fırça bulunuyor. %100 hayvan canlısı olan maddelerden hazırlanmış bu set, yolda makyajınızı bitirmek için bire bir. Fiyat: 37.90 TL.
Lily Cole diyor ki; El çantana sığan bu mini set ile yolda bile “hayvan canlısı” olabilirsin.

LIQUID EYELINER

En parlak ve en dramatik menekşe rengi sahip eyeliner kolay sürümünün yanı sıra leke bırakmıyor ve bulaşmıyor. Fiyat: 25.90 TL.
Lily Cole Diyor ki; Menekşe rengini rahatça ve belki aşırıya kaçarak kullanın. 

PUFF ON RADIANCE
Mükemmel pembelik ve parlaklık yaratan “Puff on Radiance” özellikle yüzde, yanaklarda ve dekolte bölgesinde yarattığı doğal görünüm ile dikkat çekiyor. Fiyat: 49.90 TL.
Lily Cole diyor ki; Artık parlaklık her tarafınızda.


SHIMMER CUBES
Bir, iki veya daha fazla renk seçin ve kendi görünümünüzü yaratın. Pembe ve mor tonlarında gelen “Shimmer Cubes”, özellikle lens kullanıcıları için ideal. Fiyat: 47.90 TL.
Lily Cole diyor ki; “Shimmer Cubes” kendine özgü renkleri yaratmada tepe nokta. Alışılmışın dışına çık çıkabildiğin kadar.
LIP & CHEEK DOME
Doğrudan yanaklara ya da dudaklara uygulanabilen, kremsi gel kıvamında hazırlanmış bu ürün, kullanımı kolaylaştırmak için kubbe şeklinde tasarlandı.  Fiyat: 29.90 TL.
Lily Cole diyor ki; Ürün yelpazesindeki favorim.


Yeni Marka Elçimiz Lily Cole ile tanışın!
Aktivist, Model, Aktris
Lily Cole, The Body Shop’un ilk marka elçisi, bir aktivist, aktris, ve modeldir. Lily, aynı zamanda, dünyanın daha iyi bir yer haline gelebileceğine dürüstçe inanan bir kişi. Lily Luahana Cole, 19 Mayıs 1988’de İngiltere’nin güneybatısındaki Torquay şehrinde dünyaya geldi. Modellik kariyeri, 14 yaşında Soho’da keşfedildiğinde başladı. 16 yaşında, İngiliz Vogue kapağında yer alan en genç model ünvanını kazandı. İngiltere, Amerika, İtalya, Japonya ve Kore Vogue sayılarında kapak oldu. İlk defa New York’ta yapılan Anna Sui’nin açılış defilesinde yer aldı. Haziran 2011’de Cambridge Üniversitesi Sanat tarihi bölümünden onur derecesi ile mezun olan Lily Cole, 2009 yılından bu yana çeşitli sinema filmlerinde de rol almakta.

0 yorum: