Aeropostale ile sezon'un trendini yakalayın..




 AÉROPOSTALE İLE SEZON’UN TRENDİNİ YAKALAYIN


Aéropostale bu sezon renk ve desenleri ile dikkat çeken denimleri, rahatlığın ön planda olduğu renkli, canlı ve doğal koleksiyonu ve cazip fiyat avantajları sunan özel kampanyaları ile alışverişlerinizi keyifli hale getirecek.

 Aéropostale sonbahar kış koleksiyonunda, leopar desenli kapşonlular, dantel detaylı sevimli babetler, rengarenk denim pantolonlar, mini çiçek desenli etekler  ve salaş hırkalar öne çıkıyor.
Erkek koleksiyonunda ise kapşonlular, soğuktan koruyacak puf yelekler, farklı kesimlerdeki jean pantolonlar, kapşonlu desenli gömlekler, kolej tipi montlar dikkat çekiyor.

Kanyon, Buyaka AVM ve Bodrum Midtown’da mağazaları bulunan Aéropostale; çok yakında  Ankara Armada AVM ve İstanbul Aqua Florya AVM’de yeni müşterileri ile de buluşacak.

Hakkımızda:
 Aéropostale Inc, Aeropostale® mağazalarıyla gençlere, P.S. from Aeropostale™ mağazalarıyla çocuklara hitap eden, zengin kıyafet ve aksesuar seçeneklerine sahip, Amerika’nın popüler rahat giyim markalarındandır. Yüksek kalitesi, moda odaklılığı ve trendleri yakalayan değer anlayışıyla tüketicilerine hizmet sunar.
 Aéropostale, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri ve Singapur’da 1000’in üzerinde mağazaya sahiptir. Türkiye’de ilk Aéropostale mağazası, 27 Nisan 2012’de İstanbul Kanyon AVM’de açılmış olup Ağustos 2012 itibariyle İstanbul ve Bodrum’da toplam 3 mağazası ile hizmet vermektedir.

0 yorum: