Dockers'tan Fashion's Night Out stil danışmanlığı fırsatı


Tarzını güçlendirmek isteyen erkeklere…
Dockers’tan Fashion’s Night Out
stil danışmanlığı fırsatı
Fashion’s Night Out’a katılan Dockers, stilinizi yeniden keşfetmenize yardımcı oluyor. 13 Eylül Perşembe akşamı, İstiyePark Boyner’deki Dockers® satış noktasına gelenler, Dockers® erkek stil danışmanının vereceği ipuçlarıyla sonbahar boyunca vazgeçemeyecekleri maskülen ve tarz sahibi kombinasyonlar yaratacaklar.
Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion’s Night Out, dünyanın moda başkentleriyle birlikte bu yıl üçüncü kez İstanbul’u hareketlendiriyor.
Khaki deyince ilk akla gelen marka olan Dockers® da 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Fashion’s Night Out şerefine İstinyePark Boyner mağazasındaki satış noktasını ziyaret edeceklere stil danışmanlığı hizmeti sunuyor. Ayrıca Fortune Cookie’ler içinde yer alan sürpriz hediyeler ve Alpha kokteyller Dockers®’ı ziyaret edecekleri bekliyor.
Dockers® erkek stil danışmanından yeni koleksiyonundaki ürünlerin nasıl kombinleneceği hakkında ipuçları alabilir, stilinizi yeniden keşfederken keyifli ve özel bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.


0 yorum: