En küçük el çantasına bile girebilen stil sahibi bayanlar için Pentax LS465




Ultra-kompakt, inanılmaz hafif, rahat taşınabilir gövde
 
Yeni geliştirilen boyutları küçültülmüş 5X optik zoom lens ve ultra ince 2,7 inç LCD geniş ekran sayesinde Optio LS465 sadece 46,5mm yüksekliğine sahip. Yatay olarak uzatılmış düşük profilli tasarımı sayesinde şık ve stil sahibi bir görünüme kavuşan cihaz, ayrıca bir çantanın köşesine yada küçük bir cebe bile çok rahat bir şekilde sığabiliyor. Bu özellikler Optio
LS465’i günlük kullanımdan tatil ve iş seyahatlerinde kullanmaya kadar her türlü çekim için en uygun fotoğraf makinesi yapıyor.
Yüksek kaliteli fotoğraflar
Optio LS465, 16 efektif megapiksel, sanat eseri görüntü motoru ve yüksek performans smc PENTAX zoom lensin bir araya gelmesi ile çok net ve yüksek kaliteligörüntüler elde edebiliyor. Görüntüler poster boyutuna büyütüldüğünde bile köşeden köşeye inanılmaz netlikte yüksek çözünürlüklü baskılar alınabiliyor.
28mm geniş açılı 5X optik zoom lens
Optio LS465, 5,1mm ile 25,5mm arasındaki odak uzaklıklarını (35mm formatında 28mm geniş açıdan 140mm telefoto arasına eşit) kapsayan 5X optik zoom lens ile geliyor. Geniş zoom alanı sayesinde, muhteşem manzaralar, mimari harikası yapılar ve aile fotoğraflarından, uzun mesafeli telefoto çekimlerine kadar en güzel ve canlı görüntüleri yakalayabiliyor. Intelligent Zoom özelliği de cihazın zoom yeteneğini bir adım daha ileri götürerek, görüntü kalitesinde kayıp olmaksızın zoom gücünü 36 kat artırıyor.
Sahneye özel çekim modunu kendi ayarlayan kullanıcı dostu Auto Picture modu
Optio LS465, PENTAX’ın orijinal Auto Picture özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Bu özellik, sizin hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çekmek istediğiniz sahnenin özelliklerini algılayıp en uygun çekim modunu otomatik olarak seçiyor. Auto Picture özelliği içlerinde portre, gökyüzü ve gün batımı gibi modların da bulunduğu 14 farklı çekim modu arasından en uygun olanını seçip hassasiyet ve deklanşör hızı ayarı gibi ayarları kendisi yaparak fotoğrafı çeken kişinin işini kolaylaştırırken bir yandan da en iyi görüntü sonuçlarını almayı sağlıyor.
Yaratıcı araçlar ve otomatik yüz tanımlama
Optio LS465, insan yüzlerini anında doğru olarak algılayıp odak ve pozlama ayarlarını ona göre otomatik yapan Face Detection AF&AE özelliğine de sahip. Cihaz ayrıca en canlı ve güzel görüntüleri kolayca yakalamanızı sağlayan başkakullanışlı özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Bunlar arasında, fotoğrafı çekilen kişinin gülümsediğini algılayıp o an çekim yapan Smile Capture, ten renginin daha doğal çıkmasını sağlayan Natural Skin modları yer alıyor.
Tek tuşla, HD kalitesinde video kaydı
Optio LS465, HD film kaydı fonksiyonu* ile saniyede 30 kare hızında yüksek kaliteli (1280 x 720 piksel, 16:9 en boy oranı) video kaydı yapabiliyor. Kameranın arka kısmında ayrı olarak yer alan video kayıt tuşu sayesinde fotoğraf çekim modundan video moduna anında geçiş yapmak mümkün. Cihaz ayrıca, video çekimi esnasında kameranın titremesi nedeniyle oluşan bozuklukları gelişmiş bir yazılımla ortadan kaldıran Movie SR (Shake Reduction)** özelliğine de sahip. Herkes bu kamera ile kolayca yüksek kaliteli videolar çekebilir. Optio LS465’in AV çıkışı kullanıldığında video klipleri normal görüntü boyutunda görünür. Eğer kullanıcı video klipleri yüksek kaliteli TV oranında (1280x720 piksel) görmek isterse, doysa PC’ye aktarılıp o şekilde oynatılmalıdır. Video çekim esnasında görüntü açısı, normal çekim açısından daha düşüktür.
Yaratıcılığınızı yansıtacak görüntü işleme araçları
Optio LS46, çektiğiniz görüntüleri kolayca işleyip, farklı efektler ekleyebileceğiniz ve içlerinde Toy Camera (lomo efekti) ve Retro gibi örneklerin olduğu dokuz farklı dijital filtreye sahip. Daha kişiselleştirilmiş görsellik isteyen kullanıcılar Miniature filtresini kullanarak tüm sahneyi minyatür modellere çevirebilir ya da HDR filtresiyle sanatsal dokunuşlar ekleyebilirler.
Her ana uyan, kolayca değiştirilebilen kaplamalar
Kameranın ön kısmında yer alan ve kolayca değiştirilebilen şeffaf akrilik panel sayesinde kullanıcılar Optip LS465’in görüntüsünü kolayca değiştirebilirler. Kameranın gövdesi ile panel arasına 10 adet özel tasarım kaplamadan (cihazla beraber geliyor) birini yerleştirin, çıkarılabilen lens halkası ile paneli sıkıştırın ve kameranızın yepyeni bir görüntüsü olsun. Ön panel yüksek kaliteli alüminyumdan yapıldığı ve şık bir tasarımı olduğu için, özel tasarım kaplamalar olmadan da ürünün görüntüsü çok hoş.

0 yorum: