Müzik dolu yarışmada heyecana ortak ol!



Müzikle dolu yarışmada heyecana ortak ol…

FAVORİ GRUBUNU BEĞEN SİNEMA BİLETİNİ KAZAN!

Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Torium AVM’nin büyük ilgi gören yarışması “Genç Orkestralar Yarışıyor”da, nefes kesen mücadele başladı. Özel jürinin oylamasıyla seçilen gruplar ön eleme öncesi ilk canlı performanslarını sergilediler. Ön eleme heyecanın başlamasıyla birlikte Torium facebook sayfasından favori grubunu “like” eden herkes hem beğendiği grubu ön elemeye taşıyor, hem de “Torium Cinetech” sinemalarından ücretsiz bilet kazanıyor.

Torium AVM sponsorluğunda Doğulu Müzik tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Genç Orkestralar Yarışıyor” müzik yarışması yoğun ilgi görüyor.

Özgeçmişlerini ve demo kayıtlarını www.gencorkestralaryarisiyor.com adresine yükleyen 83 aday arasından seçilen gruplar ön elemeye kalabilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Özel jüri tarafından belirlenen gruplar geçtiğimiz hafta sonu kalabalık bir hayran kitlesine canlı performanslarını sergilediler.

Favori grubuna www.facebook.com/ToriumAVM adresinden oy veren herkes, hem sevdiği gruba ön elemeye katılma şansı veriyor hem de Torium Cinetech sinemalarında ücretsiz film izleme keyfi kazanıyor.
16 Haziran tarihinde heyecanlı ve eğlenceli büyük finalin gerçekleşeceği yarışmada Pop’tan Rock’a, Caz’dan Hafif Müzik’e kadar çok çeşitli müzik grupları kıyasıya mücadele ediyor.
Genç müzisyenleri desteklemek ve onların müziklerini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla Torium AVM tarafından düzenlenen yarışmanın büyük ödülü ise dereceye giren ilk üç gruba single olacak… Ayrıca sürpriz ödüller ve çeşitli hediyeler de yarışmacıları bekliyor…

Katılım için başvuru:
Başvurular www.gencorkestralaryarisiyor.com web adresi üzerinden gerçekleşmektedir.
Detaylı bilgi için: Doğulu Müzik - 0212 864 11 14 / Torium AVM – 0212 699 90 50

0 yorum: