SENSATION İSTANBUL'UN BİLETLERİ BUGÜN SATIŞTA!!!



DÜNYANIN EN GÖZ KAMAŞTIRAN DANS VE MÜZİK ETKİNLİĞİ SENSATION İSTANBUL’UN BİLETLERİ
BUGÜN SATIŞTA !!!

 
2000 yılından beri dünya çapında yılda 1 milyondan fazla kişinin yaşadığı Sensation, 13 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek!
 
İstanbul, 12 Haziran 2012 - 2000 yılında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da doğan ve kısa sürede dünyanın en gözde, en seçkin dans etkinliğine dönüşen ve dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, uzun bir bekleyişin ardından bu yıl 13 Ekim’de One Colony organizasyonuyla İstanbul’da gerçekleştirilecek.
  
Dinamik vizyonu ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Türkiye’nin genç organizasyon şirketi One Colony tarafından Türkiye’ye getirilen Sensation İstanbul, Ataköy Atletizm Arena’da 17.500 bin müzik ve dans severi ağırlayacak.


Dünyanın önde gelen DJ’lerinin 7 saat boyunca performans sergileyeceği ve şovlarla katılımcılarına karnaval coşkusu yaşatacağı ilk Sensation İstanbul’un bu yılki teması “Wicked Wonderland”!

Bugünden itibaren www.sensation.com adresinden fan kulüp üyelerine satışa sunulan Sensation İstanbul biletleri, önümüzdeki günlerde Biletix internet sitesi www.biletix.com adresinden de satışa sunulacak. Sensation İstanbul biletlerinin fiyatları standart girişler için 205 TL’den, VIP girişler için de 430 TL’den başlayacak.








SENSATION
İlki 2000 yılında Amsterdam’da gerçekleştirilen ve günümüzde farklı zamanlarda
4 kıtada 23 ülkede düzenlenen Sensation, dünyanın önde gelen etkinlik ve organizasyon şirketi ID&T’nin en seçkin ve en geniş katılımlı etkinliğidir. İlki Ajax futbol kulübünün stadı olan Amsterdan Arena’da gerçekleştirilen ve 20 bin civarında dans severin katıldığı etkinlik 2. yılında günümüzdeki formatını almıştır. ID&T’nin kurucusu Duncan Stutterheim’ın trafik kazasında kaybettiği kardeşi Miles anısına Sensation’a katılacak misafirlerden aynı Miles’ın cenaze törenine katılanlar gibi beyaz kıyafetler giymelerini rica etmesiyle global bir konsepte kavuşmuştur. Dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, yüz binlerce katılımcıya gerçek anlamıyla küresel bir duygu yaşatmaktadır.

0 yorum: