Shopamani ile yılbaşı alışverişi kazandırmaya devam ediyor.

Shopamani ile kazançlı yılbaşı alışverişi İstinyePark’ta tam bir şenlik havasında ve büyük bir katılım ile sürüyor. 25 Aralık’ta sona ermesi planlanan “Smart Shopping Days” etkinliği, yoğun ilgi nedeniyle 31 Aralık’a uzatıldı. Etkinlik sırasında Shopamani uygulamasını kullanarak alışveriş yapan üyeleri yüzlerce sürpriz hediye bekliyor. 4 büyük hediye için rekabet sürüyor..

Lokasyon bazlı duyuru platformu, alışveriş ve loyalty uygulaması Shopamani, “Smart Shopping Days” etkinliğinin yeni etabını İstinyePark’ta gerçekleştiriyor. 25 Aralık’ta sona ermesi planlanan ancak yoğun ilgi nedeniyle 31 Aralık’a kadar uzatılan Smart Shopping Days kapsamında Shopamani uygulamasını kullanarak etkinlik flyerlarında, Shopamani Facebook sayfasında veya katılan markaların mağazalarında marka QR kodlarını (karekod) çeken üyeleri, bu markalardan Shopamani üyelerine özel kampanyaların yanısıra, kodlarda çok sayıda sürpriz hediye bekliyor.

Etkinliğe çok özel kampanyalar ve yüzlerce hediye ile katılan markalar; Adidas, BananaRepublic, Benetton, Big Plate, Desa, Divarese, DKNY Jeans, Fabrika, Finspor, Foot Locker, Gap, babyGap & Gap KIDS, Joker, L’Occitane, Marks & Spencer, Molton Brown, Network, Nike, Punto, REN Clean Skincare, Que, SandaSPA, Samsonite, Sephora, Sisley, Stefanel, Tatil.com, Toyzz Shop, Vario, Vepa62, Benefit, Caffe Nero, Cocoas Chocolat, Juno, Koton, Limango, McDonalds, Tike, Vox Brasserie ve Yoort.

Örneğin, Benetton, 150 TL ve üzeri alışverişlerde erkeklere atkı, kadınlara ise panço hediye ediyor. Nike mağazasında her şey %25 indirimli. Vario’da mevcut indirim üzerinden %5 indirim uygulanıyor. Marks & Spencer mevcut indirimlerinin üzerine ilave %15, Stefanel %10 indirim uyguluyor, DKNY Jeans, her gün ilk alışveriş yapan Shopamani üyesine bir adet kemer hediye ediyor, Network ise 500 TL harcayan her Shopamani üyesine Network parfüm veriyor. Kampanyaların yanı sıra QR kodlarda gizli hediyeler arasında bütün katılan markalardan hediye ürünlerin yanında Caffe Nero, Yoort, Benefit, Limango, Vox Brasserie, gibi hediye sponsorlarından yüzlerce hediye ürün var. Shopamani Smart Shopping Days’de 40’a yakın markanın sunduğu kampanyaların ve toplamda 1.200’ü bulan sürpriz hediyelerin ayrıntıları, Shopamani’nin Twitter hesabından (https://twitter.com/S_shoppingdays) öğrenilebilir.

Öte yandan, en fazla puan toplayan ilk 4 üye, 4 büyük hediyeden birini kazanacak. Birinciyi Ece Sükan ile unutulmayacak bir alışveriş keyfi ve Que, Divarese ve Fabrika mağazalarında geçerli 2.000 TL hediye çeki bekliyor.

En çok puan toplayan diğer 3 üyeye ise birbirinden güzel ödüller var:

· Voyage Belek Golf & Spa Resort’da 4 gece, her şey dahil rüya gibi bir tatil

· Tatil.com’dan Uludağ MonteBaia Otel'de 2 kişi 3 gece tam pansiyon kış rüyası

· PlayGo Wireless Audio System – Amerika’dan sonra ilk defa Türkiye’de!

Puan toplamak için uygulamadaki tüm fonksiyonları mümkün olabildiğince çok kullanmak ve Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Arkadaşlarını davet ederek Shopamani network’ü oluşturmak, Shopamani duyurularını sosyal medyada paylaşmak, mağazalara check-in yapmak, arkadaşlarına hediye göndermek Shopamani’de yapılabilen ve aynı zamanda puan kazandıran keyifli fonksiyonlardan bazıları. Etkinliğe katılmak için gereken Shopamani uygulaması, iPhone App Store ve Android Market’den ücretsiz indirilebiliyor.

“Smart Shopping Days” ile ilgili tüm detaylar için www.facebook.com/Shopamani

Uygulamanın yüklenebileceği bir cep telefonuna sahip olmayanlar www.shopamaniweb.com üzerinden de Shopamani duyurularını takip edebilirler.

0 yorum: