Kayak Severlere Columbia dan İndirim Müjdesi..


 Kayak sezonunun vazgeçilmezlerinden Columbia, kadın ve erkek kayak ürünlerinde iki veya daha fazla ürün alındığında  % 15 Columbia indirim fırsatı sunuyor. Columbia kayakseverlere sıcak ve kuru tutan ürünleriyle,  güven ve konfor vaat ediyor.
Yarattığı teknolojilerle daha keyifli outdoor deneyimleri sağlayan Columbia’dan, kayak sezonunda kayak severlere indirim süprizi.  Omni-Heat™ ve  Omni-Tech™ gibi doğa severlerin soğuk kış aylarında sıcak ve kuru kalarak zevkle spor yapmalarını sağlayan Columbia teknolojileriyle sunulan ceketler, montlar,softsheller, içlikler ve pantolonlarla spor yaparken rahatlık ve güven sağlıyor. Hayatı kolaylaştıran teknolojileri rengarenk ve şık bir görünümle birleştiren Columbia soğuk hava şartlarında da içinizi ısıtacak.
Vücut sıcaklığını diğer ürün ve teknolojilere göre % 20 daha fazla koruyan Omni-Heat™ teknolojisibu sayede  soğuk hava koşullarında ısı kaybını engellemeye yardımcı oluyor. Açık havada vücut ısısını korumak üzere tasarlanmış en iyi teknoloji olan Omni-Heat™ ürünleri her ortamda  soğuğun üstesinden gelmeye yardımcı oluyor.
Su koruma sistemi ile dış elementlerin içeri nüfuz etmesini önleyen Omni-Tech™ teknolojisi suyun vücut ile temasını engellerken  nemin dışarı atlımasını sağlarak terlemeyi engelliyor. Columbia'nın Omni-Tech™ ürünlerinde yer alan microporous katmanları suyun kumaşa işlemesini önlerken teri dışarı atarak kuru kalmayı sağlıyor.
Yüksek teknoloji içeren ürünleri ile kış sporu sevenlerı sıcak ve kuru tutan Columbia 2 veya 2’den fazla ürün satın alan müşterilerine yaptığı  %15 indirim ile daha fazla koruma ve rahatlık sağlıyor.

0 yorum: