KRYOLAN ile içinizdeki aşk ateşini yüzünüze yansıtın


Sevgililer Günü için içinizdeki heyecanı ona yansıtmadan, özenli ve bakımlı görünmek Kryolan ile çok kolay. 
 Dünya yıldızlarının profesyonel makyaj markası olan Kryolan, tüm Türkiye’ye yayılan şubeleri ile sizin de içinizdeki yıldızı ortaya çıkarmaya kararlı görünüyor… Siz de sevgilinizin gözünde yıldız olmak istiyorsanız, bir Kryolan Shop’a uğramadan geceye hazırlanmayın.

 
Profesyonel makyajın dünyaca kabul gören lider markası Kryolan; çeşit alternatifi, cilde uyumlu doğal içeriği ve anti alerjik yapısı ile, günlük hayatta makyaj yapamayanların bile kayıtsız kalamayacağı alternatifler sunuyor.
 Sevgililer Günü’nde kim sevgilisine güzel görünmek istemez ki?
Günlük hayatta giyinmeye cesaret edemediğiniz kıyafetinizi onun için giyiyorsanız, kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı makyajınızı da onun için yaparak, ona özel olduğunu hissettirmelisiniz.
 750’den fazla renk, 16 binden fazla ürün çeşidi ile dünyanın en çok tercih edilen makyaj markası Kryolan, Sevgililer Günü için ateşli kırmızı tonlarını kendine özen gösteren hanımların beğenisine sunuyor. Üstelik Sevgililer Günü' ne özel olarak;    11–18 Şubat tarihleri arasında tüm Kryolan Shop' larda 100 TL tutarında Kryolan alan herkese Kryolan rugan makyaj çantası hediye.

 Bu özel günde, içinizdeki aşkın ateşini yüzünüze yansıtarak; ona olan sevginizi fısıldarken, kendinizi en romantik Hollywood filminin sahnesinde başrol oyuncusu gibi hissedeceksiniz. Bu küçük sırrınızı sadece biz bileceğiz.

0 yorum: