Sevgililer Günü'nde eğlenceli oyunlarla romantik gecenize biraz da eğlence ve heyecan katın

Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle evde başbaşa romantik bir gece organize edin, güzel bir yemek sofrası hazırlayın, ardından da Hasbro’nun birbirinden eğlenceli kutu oyunlarıyla romantik gecenize biraz da eğlence ve heyecan katın! İşte 2 kişi oynanabilen birbirinden eğlenceli oyunlar: 


 Trivial Pursuit: Trivial Pursuit dünyanın en sevilen genel kültür oyunu! Coğrafyadan edebiyata, spordan tarihe farklı kategorilerden binlerce soruyla en bilgili çıksın ortaya! Soruları bilseniz de bilmeseniz de çok eğleneceksiniz!
 Upwords: 3 boyutlu kelime oyunu Upwords’de sevgilinize özel kelimeler yazarak hem sevginizi ifade edebilir hem de eğlenceyi 3 boyuta taşıyabilirsiniz! Harfleri sadece yan yana değil, üst üste de dizip yeni kelimeler üretebilirsiniz! Dikkat: Kelimeler yükseldikçe heyecan da yükselir!
 Jenga: Yüksek adrenalin ve stratejik hamlelerle sevgilinizle zirvede kapışın!  Ustaların denge oyunu Jenga’da bakalım kuleyi ilk hanginiz devirecek?
 Boggle Flash: Zamana karşı mı yarışacaksınız yoksa sevgilinize mi? Akıllı elektronik küpler yan yana gelsin, siz anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışırken heyecan tavan yapsın!Mesela  M-A-S-A-L kelimesindeki harfleri kullanarak kaç farklı kelime yaratabilirsiniz? ‘Masa’, ‘Asa’, ‘Sal’, ‘Lama’ harfleri karıştırarak bulabileceğiniz kelimelerden sadece bazıları. Boggle Flash’te oyunun amacı elektronik küplerin yerini değiştirip, karıştırarak 60 saniyede mümkün olduğunca çok 3,4 ve 5 harfli kelime yaratmak. Bu heyecanlı ve hızlı kelime oyununda yan yana gelen harfler anlamlı bir kelime oluşturduğunda Boggle Flash’in akıllı küpleri bir uyarı sesi çıkarıyor. Akıllı küpler aynı zamanda oyunun skorunu ve süreyi de sizin için tutuyor. 

Monopoly Dünya Şehirleri: Paris, Roma gibi aşk şehirlerinin de aralarında olduğu dünyanın en özel  22 şehrinin yer aldığı bu oyun ile hayalinizdeki evleri dikerek sevgilinizle eğlence ve kahkaha dolu saatler geçirebilirsiniz! Aralarında İstanbul’un da olduğu 22 dünya şehriyle Monopoly Dünya Şehirleri ilk küresel Monopoly!  

0 yorum: