Sevgiliye Özel, Tasarım Hediyeler


Yaklaşan sevgililer gününün en sık sorulan sorusu “Sevgilime ne alsam da kendisini özel hissetse?”nin cevabını GC Mimarlık veriyor. GC Mimarlık’ın sahibi ve baş mimarı Şebnem Gürcün’ün tasarladığı şık ve fonksiyonel objeler hem kişiye özel olması hem de şıklığıyla Sevgililer Günü’nün en gözde hediyesi olmaya aday.
 
İç Mimar Şebnem Gürcün, başarılı iç mimari projelerinin yanı sıra, tasarıma verdiği önemi kişiye özel şık, rahat, dekoratif ve fonksiyonel objeler dizayn ederek de sergiliyor. Şebnem Gürcün tarafından dizayn edilen objeler göz alıcı tasarımlarıyla hem sevgililerin kalbini kazanmayı hem de kendilerini özel hissetmelerini sağlamayı başarıyor.
Sevgilinizin Hayatına Renk Katın
Şebnem Gürcün, kalem, aksesuar gibi günlük kullanıma uygun ürünlerin yanı sıra, aydınlatma, mobilya gibi büyük boyutlu ürünleri de adına tasarlanacak kişinin zevkine ve kişisel özelliklerine uygun olarak dizayn ediyor. İç Mimar Şebnem Gürcün tarafından tasarlanan obje ve eşyalar Sevgililer Günü’nün anlamına anlam, sevgilinin hayatına renk katıyor.
Pırlanta, Zümrüt ya da Yakut Süslü, Mine Dökümlü Kalemler
Sevdiklerine ya da sevgilisine sevgisini ifade eden objelerle sürpriz yapmak isteyenler için GC Mimarlık baş mimarı Şebnem Gürcün tarafından dizayn edilen, İstanbul’u pırlanta, yakut ya da zümrüt gibi değerli taşlar eşliğinde anlatan mine dökümlü kalemler, dekoratif, şık, rahat ve kendini özel hissettiren mobilya ve aksesuarlar ile ister masa üstünde ister abajur olarak kullanılabilecek aydınlatmalar mükemmel birer alternatif oluşturuyor.

0 yorum: