Tüm ailenizin kayak giysileri için bonprix.com.tr’yi tıklayın

 Karlar üzerinde yuvarlanacağınız kayak sezonu nihayet açıldı. Ailece kar kaçamakları yapmaya niyetliyseniz, gardırobunuzu da buna hazırlamanız gerek. En soğuk dağlarda bile sizi, eşinizi ve çocuğunuzu sıcacık tutacak kayak pantolonları, montları, su geçirmez dar ceketler, bereler ve daha pek çok kayak ürünü, başka yerde bulamayacağınız en uygun fiyatlarla bonprix.com.tr’de.

Kayak sezonu açıldı. Kar kaçamaklarını aile boyu yapmaya niyetliyseniz, ailenizin kayak gardırobunu da hazırlamanız gerek. En soğuk dağlarda bile sizi, eşinizi ve çocuklarınız sıcacık tutacak kayak pantolonları, montları, su geçirmez dar ceketler, bereler ve daha pek çok kayak ürünü, başka yerde bulamayacağınız en uygun fiyatlarla bonprix.com.tr’de.

Örneğin 1-10 yaş arası çocuklar için tasarlanan kayak montu ve pantolonundan oluşan ikili çocuk kayak takımı 49.95 TL’den başlarken, tek ceket 39.95 TL’den ve tek pantolon 29.95 TL’den satın alınabiliyor. 6-15 yaş arası çocuklar için tasarlanan kayak pantolonları ise 29.95 TL’den ve kayak ceketleri 39.95 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Ailenin büyük fertleri için tasarlanan kadın kayak pantolonunda 44.95 TL’lik ve 89.95 TL’lik olmak üzere iki farklı alternatif bulunurken; kadın kayak montunu 119.95 TL’den ve içlik olarak da kullanılabilen su ve rüzgar geçirmeyen özel dar ceketi 59.95 TL’den satın almak bonprix.com.tr’de mümkün.




0 yorum: