2012 Sezon Modasını Mor Tonları Yansıtacak!





2012 SEZON MODASINI MOR TONLARI YANSITACAK!

Dünya kadınlarının renkli kozmetik öncüsü Golden Rose, 2012 yılı makyaj modasında ürünleri ile çarpıcı bir etki yaratırken, mor renginin asaleti ile de gözlerdeki ve tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor.

Golden Rose, trend yaratan ürünleriyle hem gözlerde hem de tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. İstanbul Fashion Week günlerinde de dünyaca ünlü modacıların ilk seçimlerinden olan mor, feminen ayrıntılarda derinlik kazanıyor.

Kullanıldığı andan itibaren dikkat çekici bir görünüm sunan mor, 2012 yılının en dikkat çekici renklerinden biri olarak hayatımızda yerini alıyor. Mor rengin dişi ve asil duruşunu makyajınıza da yansıtmak istiyorsanız, Golden Rose’un yüzlerce ürün seçeneği arasından ister şık bir far, isterseniz pırıltılı bir oje seçebilirsiniz. 

Bakışlarınızdaki derin mor…
Sezon modası nötr renk seçeneklerinden oluşan ve menekşe moru, leylak rengi ve lila rengiyle 2012 yılının makyaj modasında ön plana çıkan Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow, gözlerde gizemli bir görünüm sağlarken, bakışlarınıza derinlik katıyor. Pratik kullanım için tasarlanan küçük kutusu ile makyaj çantasında kolaylıkla taşıyabileceğiniz Golden Rose Silky Touch Pearl farın birbirinden farklı 34 rengi bulunuyor. Fiyat: 9.50 TL

En seksi tırnaklar mor olanlar!
Şık tasarımlı ambalajı ile Golden Rose Fantastic Color Oje, 180 numaralı mor rengiyle tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. Fantastic Color Oje, içeriğindeki özel bileşenler sayesinde tırnaklara daha parlak bir görünüm kazandırırken, dayanıklı formülü ile uzun süreli kalıcılık sağlıyor. Fantastic Color Oje’nin özel tasarlanan fırça yapısı ile kolay sürülmesini, tırnaklarda ojenin daha çabuk kurumasını sağlıyor. Fiyat 3,50 TL.
  
Golden Rose Lipstick’in 113 numaralı mor rengiyle dudaklarınız kusursuz görünümünüzü tamamlayacak. Golden Rose Lipstick’in fiyatı 8.50 TL

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: