Aşk dolu tasarımlar Nishmark.com'da


 Nishmark.com’dan erkekler için şık hediye alternatifleri
Özel günlerde erkeklere hediye almak kadınlar için çoğu zaman zordur. İşte Nishmark.com, tam bu noktada devreye girerek erkekler için işlevsel ve şık ürünler sunuyor. Nishmark.com’da bulunan Troika ve Balmain markalı tasarımlar hem Sevgililer Günü, hem de diğer özel günler için birçok seçenek içeriyor.
Erkeklerin zevkine ve kullanımına uygun hediye bulmak kadınlar için çoğu zaman sıkıntı yaratır. Ama artık bu konuda geniş seçenekler sunan Nishmark.com var! Nishmark.com’da yer alan Troika ve Balmain markalarının tasarımları erkeklerin ilgisini çekecek ürünleri içeriyor. Özellikle yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için bu markalara ait pek çok tasarım uygun seçenekler olarak göze çarpıyor.
Özel günler için özgün bir seçenek arayanların imdadına koşan Balmain hediye setleri de bu alternatifler arasında... Balmain setlerinden “Millau Hediye Seti”nde; deri kaplama tükenmez kalem ile kahve renkte cüzdan ve anahtarlık, şık kutusuyla teslim ediliyor. Yine Balmain setlerinden olan “Isere Hediye Seti”; beyaz ve siyah deri kaplama tükenmez kalem, siyah renkli imitasyon cüzdan ve anahtarlık içeriyor. Isere Hediye Seti’nde de tüm bu tasarımlar göz alıcı kutusuyla birlikte getiriliyor.
Troika markalı çek-bırak-gitsin mekanizmalı kağıt ağırlıkları ise eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Hız tutkunu erkekler için araba ve motosiklet şeklindeki kağıt ağırlıklarında beş adet ataş bulunuyor. Bu aksesuarların bir diğer özelliği ise mıknatıslı olmaları... Yine Troika’nın kağıt ağırlıklarından olan “Office Express” ise kalemlik ve ataşlık olarak da kullanılabiliyor. Yine çek-bırak-gitsin özelliğine sahip olan ağırlık, tasarımıyla da göz dolduruyor.
Tüm bunların yanı sıra Nishmark.com’da Sigel, Sasanna ve E+M markalı ürünler de erkeklere uygun tasarımlarıyla bulunabiliyor. Bu ürünler arasında kartlıklar, defterler, kağıt ağırlıkları, kalemlikler ve farklı özelliklere sahip kalemler ile daha birçok alternatif var.
Erkek arkadaşınıza veya eşinize hem rahatça kullanabileceği hem de baktıkça sizi hatırlayabileceği bir hediye vermek istiyorsanız, Nishmark.com’daki hayranlık uyandıran tasarımlardan seçiminizi yapın ve onu şaşırtın!

0 yorum: