iPad 2 ruh ikizini buldu


 Matraş, teknolojiye stil ve zevk katmaya yeni iPad 2 kılıfı ile devam ediyor. iPad 2’yi sıradanlıktan kurtaran deri kılıf, cihazın otomatik uyku moduna girip çıkmasını sağlayan manyetik teknolojisini destekliyor. Gerçek deriden yapılan kılıf iPad 2’yi çepeçevre kavrayarak darbe ve çizilmelerden koruyor. Dahası deri kılıfın kapağı arkaya doğru katlanarak bir iPad sehpasına da dönüşebiliyor. Siyah, lacivert, yeşil, turuncu, pembe ve fuşya renkleri bulunan kılıf 167 TL fiyatla sunuluyor.

Matraş, teknolojiye stil ve zevk katmaya yeni iPad 2 kılıfı ile devam ediyor. iPad 2’yi sıradanlıktan kurtaran deri kılıf, cihazın otomatik uyku moduna girip çıkmasını sağlayan manyetik teknolojisini destekliyor. Gerçek deriden yapılan kılıfın içinde cihazın teknik özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmayı sağlayan mıknatıs sistemi bulunuyor.

iPad 2’yi çepeçevre kavrayarak darbe ve çizilmelerden koruyan kılıfın kapağı ekran üzerinde olduğunda cihaz uyku moduna geçiyor. Kılıf kapağı açıldığında ise cihaz uyku modundan çıkarak kullanıma hazır oluyor. Dahası deri kılıfın kapağı arkaya doğru katlanarak bir iPad sehpasına dönüşüyor.

Siyah, lacivert, yeşil, turuncu, pembe ve fuşya renkleri bulunan kılıf 167 TL fiyatla tüm Matraş mağazalarında ve Matras.com adresinde satılıyor.

0 yorum: