Jansport Right Pack Collection



Dünya genelindeki kullanıcılarına kaliteli sırt çantaları ve seyahat ekipmanları ile rahatı ve modayı sunan orijinal outdoor giyim markası JanSport ; klasiklerinin estetiği ile modern günün işlevselliğini Right Pack Collection ile birleştiriyor. JanSport, Right Pack koleksiyonunda çantalarda hem fonksiyonellik hem dayanıklılık sunuyor. Sezonda, neon renkler ve neon baskılı desenler dikkat çekiyor.DayanıklıCordura®  naylon malzemeden yapılan çantalar, her zaman kullanabileceğiniz fonksiyonellik ile ilkbaharda yanınızda!

Ekose şıklığının çantalara  yansıdığı “Wool Right Pack” koleksiyonunda ana malzemesi yün olan çantalar ile zamanın ruhu eğlence ile birleşiyor. Nesilden nesile geçen ekose deseninin ince detaylarla işlendiği koleksiyonda sırt çantalarının yanı sıra renk kombinleri de dikkat çekiyor. İlk piyasaya çıktığında yer alan süet tabanı zamanla kültürel bir ikon haline geliyor ve bu ilkbahar yaz koleksiyonunda farklı renklerle kombinlenerek yeniden efsaneleşmiş tasarımının çizgisinde ilerliyor.
 
Tam bir JanSport klasiği olan Right Pack modelinde orijinal modeldeki süet malzemeye ek olarak yeni modellerde kullanılan Cordura kumaşı, üst düzey bir dayanıklılık sağlıyor. Destekli omuz askıları ve eklenen ön cebi ile konfor ve foksiyonelliği bir arada sunan modeller seçkin mağazalarda bulunabilir. 
 Orjinal süet deri altı ve üstün dayanıklı kumaşı ile sezonun en popüler renklerine bürünen “Neochromatics Righ Pack” koleksiyonunda ise göz alıcı renkler baharı karşılıyor. Right Pack koleksiyonunun bu renkli ailesinde renklerin parlaklığının yanı sıra çantaların dolgulu omuz askıları ile bir büyük ana bölmesi bulunuyor. Prim Cordura kumaşı ile üstün dayanıklılık sağlayan çantada aynı zamanda Web bağlantıları için özel bağlantı alanları bulunuyor.

0 yorum: