Levi’s İlkbahar Yaz 2012 koleksiyonu ‘sahildeki çiftlik’ten ilham alıyor



Levi’s®’ın İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu, engebeli kumsallardan, geleneksel çiftliklerden ve uzun ve sıcak yaz günlerinde açık havada çalışırken geçirilen zamandan ilham alıyor. Zengin renk paletinde çivit, tütün, kırmızı ve taze yaz beyazları ile yıkanmış, yıpranmış ve güneş yanığı tonlar yer alıyor.  
Kadın koleksiyonu oldukça feminen çizgilere sahip. Elbiseler, yeni Curve ID'ler ve formunu koruyan, sarkma yapmayan %100 streç jegginglerle kadınlara yenilikler sunuluyor. Erkek koleksiyonunun belirleyici trendi ise Skinny (dar) ve tapered (paçaya doğru daralan) kesimler.

Uçsuz bucaksız; bozulmamış kıyılar ve çetin bir yaz… Levi’s®’ın İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu, engebeli kumsallardan, geleneksel çiftliklerden ve uzun ve sıcak yaz günlerinde açık havada çalışırken geçirilen zamandan ilham alıyor. ‘The Sea Ranch’ ana teması ile otantikliğe gerçek bir tutkuyu yansıtan koleksiyon, daha iyi bir gelecek inşa ederken, geçmişe de saygı duyuyor.
Renkler
Yıpranmış çiftlik tabelalarından ilham alan el yapımı grafikler, çevreci boyalarla yumuşatılıyor. Renk paletinde neler yok ki? Çivit, tütün, kırmızı ve taze yaz beyazları… Yıkanmış, yıpranmış ve güneş yanığı tonlar… Okside olmuş, soluk, kullanılmış hissiyatı veren renk alternatifleri ise vinatge orkide, monterey mavi ve pembe pop renklerle çeşitlendiriliyor.
Kadın koleksiyonunda ilk kez elbiseler odak noktasında
Levi’s® kadın koleksiyonu İlkbahar-Yaz 2012 sezonunda oldukça feminen çizgilere sahip. El işçiliği, sadelik, dayanıklılık, yenilik ve sürdürülebilirlik unsurlarını öne çıkaran koleksiyon Levi’s® kadınının cool tarzını yansıtıyor.
Levi’s® Curve ID koleksiyonu kadınlar için kalıp inovasyonunun tartışmasız lideri olmaya devam ediyor.
Elbiselere gelince… Hiçbir zaman bu sezonki kadar gözde olmamışlardı! Levi’s® İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonunda ilk kez elbiseleri odak noktası yapıyor ve her türlü moda akımına uyacak onlarca farklı stilde elbiseyi koleksiyonuna katıyor. Klasik seksi önden düğmeli ya da fermuarlı elbiseler, vücudu saran elbiseler ve zarif işlemeli elbiselerle bu koleksiyon Levi’s® kadınını tam olarak yaza hazır hale getiriyor.
Levi’s®, yeni jegging pantolon serisiyle ise streç kumaşta son noktayı koyuyor: Neredeyse hiç sarkma yapmayan %100 streç kumaş, formunu mükemmel bir biçimde koruyor – öyle ki, gece onunla yatıp uyusanız bile sabah muhteşem görüneceksiniz!
Erkeklere modern, rafine ve belirgin kesimler
Skinny (dar) ve tapered (paçaya doğru daralan) kesimler erkek koleksiyonunun belirleyici trendi olarak karşımıza çıkıyor. Stil sahibi kesimlerle daha rafine ve modern bir görünüm amaçlanıyor. Levi’s® 505 (Regular fit), 508 (Regular tapered), 510 (Skinny) ve 511 (Slim fit) erkek koleksiyonundaki temel kesimler olarak öne çıkıyor. Yaz güneşiyle birlikte cool, fresh ve okside olmuş tonlarda denim ve denim olmayan şortlar da geri dönüyor. Stil, kalite ve el işçiliği yeni sezonun önemli unsurları arasında. Bu ayrıntılar denim olmayan kumaşlarda ve üst giyimde de kullanılıyor.

0 yorum: