Sevgililer Günü alışverişinde bir taşla iki kuş fırsatı


Matraş’ın Sevgililer Günü kampanyasıyla hem kalbinizin anahtarının onda olduğunu göstermiş olacak, hem de gördüğünde çığlık atacağı bir çantayı sevgilinize hediye etmiş olacaksınız. Çünkü Matraş, 1-14 Şubat tarihleri arasında yapılan çanta alışverişinde birbirinden ışıltılı, şık ve gösterişli anahtarlıklar hediye ediyor. Bunun yanında tüm Matraş mağazalarında, Sevgililer Günü’nde ayakkabılar 89 TL’den, deri ceket ve montlar ise 189 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.



Matraş’ın Sevgililer Günü kampanyasıyla hem kalbinizin anahtarının onda olduğunu göstermiş olacak, hem de gördüğünde çığlık atacağı bir hediyeyi sevgilinize vermiş olacaksınız. Çünkü Matraş, 1-14 Şubat tarihleri arasında düzenlediği kampanyasıyla Matraş mağazalarından çanta alışverişi yapan herkese, birbirinden ışıltılı, şık ve gösterişli anahtarlıklardan birini hediye ediyor.
Dahası tüm Matraş mağazalarında, Sevgililer Günü’nde ayakkabılar 89 TL’den, deri ceket ve montlar ise 189 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Sevgilinizin stiline renk katın!
Matraş’ın, 2012 kış sezonundaki çantaları kişisel stiline sezon trendlerini uyarlamak ya da daha enerjik ve neşeli bir görünüm yakalamak isteyenleri cezbediyor. Turuncu, pembe, yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları, üzerlerindeki kilit, kemer, zımba gibi detaylarla sahiplerine zengin bir duruş kazandırıyor.
Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.


0 yorum: