2012 ilkbahar-yaz modası enerji veren renkler


Sezon başında sezon sonu indirimi olur mu demeyin…
2012 ilkbahar-yaz modası enerji veren renkler
Baharın müjdecisi hep renklenen vitrinler olmuştur. Bu sene ise durum biraz daha farklı; bu yıl bahar vitrinlerden önce Evoria’nın renkleriyle geliyor. Sunduğu birbirinden renkli cıvıl cıvıl ürünlerle yazın müjdesini veren Evoria, tepeden tırnağa renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Vitrinlerin çoşkusunu bir tıkla evinize getiren Türkiye’nin sosyal alışveriş sitesi Evoria, yaz gelmeden yaz indirimlerini sıralıyor ve %50’ye varan indirimlerle yeni fırsatlar sunuyor.
Neon renklerle dikkatleri üzerinize çekin
2012 ilkbahar-yaz trendinde hem giyene hem izleyene enerji veren neon renkler ön plana çıkıyor. Mordan sarıya yeşilden maviye her rengin en parlayan tonlarının yer aldığı yaz modasında görünen o ki renk cümbüşü sokaklara taşacak. Bu birbiriyle yarışan neon renkleri beyaz ve siyahla dengelemek kadar birlikte konbinlemek de bir o kadar moda…
Bu senenin moda renklerinden neon sarı, açık pembe, fuşya, turuncu, lila, fıstık yeşili gibi esmer tene en çok yakışan parlak renkler, esmerlerin favorisi olacak. Sarışınlar ise sezonun moda renklerinden mor, pembe, turuncu, kırmızı gibi sıcak renklerle gardroplarını şenlendirecek.
Bir dolu marka, bir dolu ürün, rengarenk bir dünya
Dolabınızda gökkuşağından renkler olsun yaza enerji dolu başlayayım diyorsanız bunun en ucuz ve en kolay yolu www.evoria.com’a girmek ve renklerin dünyasında size en yakışana en  uygun fiyatla sahip olmak. Lacoste, Calvin Klein, Sabra, Emilio Pucci, Hanfendi, Fendi gibi markaların müthiş indirimlerle sunulduğu sitede 100 TL ve üzerindeki siparişlerinizde kargo da ücretsiz.

0 yorum: