adidas Originals "Şehirler Yarışıyor" macerası Instagram'da


adidas Originals “Şehirler Yarışıyor” macerası Instagram’da

adidas Originals’ın ilk olarak , Sonbahar/Kış 2011’de, stiliyle  öne çıkan dünyanın on önemli metropolünden on moda blog yazarı işbirliği ve “Şehirler Yarışıyor” konsepti ile başlattığı Dijital Moda Kataloğu Yarışması, şimdi de Instagram ile geniş kitlelere ulaşıyor. adidas Originals Şehirler Yarışıyor Instagram Macerası’nı yaşamak isteyenlerin yapması gereken tek şey, en sevdikleri adidas Originals stilini yaratarak, kendilerinin ya da arkadaşlarının fotoğrafını çekip Instagram’a yüklemek ve http://www.adidas.com/originals/com/#/content/womensinstagram linki aracılığıyla dünya çapındaki oylamaya katılmak.

adidas Originals’ın ilk olarak Sonbahar/Kış 2011 Women Koleksiyonu’ndaki birbirinden özel ürünler ile dünyanın on önemli metropolünden on moda blog yazarının yarattığı “Şehirler Yarışıyor” konseptli yarışma, bu sezon Instagram ile tüm dünyaya açılıyor. Tüm adidas Originals tutkunlarını bu yeni maceraya davet eden eğlenceli yarışmaya http://www.adidas.com/originals/com/#/content/womensinstagram linkinden ulaşılabiliyor.

Senin en orijinal adidas Instagram fotoğrafın hangisi? Çek ve dünya ile paylaş!
Yarışmaya katılmak isteyenlerin yapması gereken, öncelikle kendileri için en gözde adidas Originals ürünlerini kullanarak, kendi orijinal stillerini yaratmak. Ardından kendilerinin ya da arkadaşlarının adidas Originals stillerini fotoğraflayarak, fotoğraflarını, #adidasoriginals hashtag’i ve bulundukları ülkenin konumunu belirten etiket ile birlikte Instagram’a yüklemek. Böylece Instagram’a yüklenen fotoğraflar http://www.adidas.com/originals/com/#/content/womensinstagram  aracılığıyla dünya çapındaki yarışmaya katılıyor ve şehirler en çok oyu toplamak için yarışıyor.

0 yorum: