Adidas'tan ödüllü outdoor fotograf yarismasi!!


Adidas, Outdoor sporları tutkunlarını yepyeni bir yarışma ile heyecan verici bir Outdoor tecrübesi yaşamaya davet ediyor. 

adidas ürünleri ile yapılan outdoor aktivitelerinde ve adidas’ın 3 bandına da atıfta bulunarak, outdoor sporları ile ilgilenenlerin çok iyi bildiği, 3 parmak işareti yaparak çekilen fotoğraflar 1 Mart- 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında, www.terrex-experience.com  adresine yüklenerek, kullanıcıların oylamasına sunuluyor. Bu ön elemede en çok oyu alan fotoğraflar, sonrasında ünlü dağcı Sasha diGuilian, Reinhold Messner, Outdoor fotoğrafçısı Michael Meisl ve kayakçı Sam Sutton’ın da aralarında bulunduğu adidas Outdoor takımı jürisi tarafından değerlendirilecek. 

Seçilen 3 talihli, Terrex malzemelerinden oluşan bir takım çantası ile rehberler eşliğinde, İsviçre’nin kayak merkezleriyle ünlü Zermatt kasabasında bulunan Alpine Center Zermatt‘ta 4 gün sürecek eşsiz bir Trekking tecrübesine katılma şansı kazanacak. Ödüller bu kadarla da sınırlı değil, katılımcıları aktiviteler sırasında daha pek çok sürpriz bekliyor.

adidas’ın tüm Outdoor sporları tutkunlarını bu yeni maceraya davet eden yarışmasına www.terrex-experience.com linkinden ulaşılabiliyor. Outdoor fotoğraflarını yükleyerek dünya çapındaki yarışmaya katılanlar en çok oyu toplamak için yarışıyor.

0 yorum: