Ayakkabıda Tasarımcı İmzalı, Uygun Fiyatlı Trend Butigo


Ayakkabılarımızın hem trendy, hem şık, hem de tasarımcı imzası taşıması üstelik etiketi üzerinde uygun bir fiyat yazması tüm kadınların ortak hayali. Butigo.com ise bu hayali gerçekleştiriyor.
Türkiye’nin önde gelen tasarımcıları Özgür Masur, Yeşim Bağrışen, Belma Özdemir gibi isimlerin içinde bulunduğu Butigo ekibinde, aynı zamanda markanın yüzü olan İvana Sert’de tasarım ve önerileri ile yer alıyor. Bu özel tasarımları 49 TL’den başlayan fiyatlarla ayakkabı tutkunlarına sunan Butigo şıklığı garanti ediyor.
Her ay yenilenen butiğinde farklı renk alternatifleriyle 30’a yakın yeni modeli ayakkabı tutkunlarıyla buluşturan Butigo’da babetlerden, platformlara, ince topuktan, taşlılara her tarz ve her ihtiyacınıza uygun Butigo tasarımını bulabiliyorsunuz. Butigo ayrıca  özellikle Hollywood’da çok popüler olan “kişiye özel stil danışmanı” hizmetini  ilk kez ayakkabı özelinde sunuyor. Butigo.com üzerinde kendi stilinizi belirleyerek kolaylıkla oluşturduğunuz butiğinizde tarzınız İvana Sert ve Butigo stil danışmanları tarafından inceleniyor, size en uygun modeller her ay e-mail ile beğeninize sunuluyor.
Butigo dünyasına girmek için Butigo.com adresine tıklamanız yeterli. Sipariş ettiğiniz ayakkabı aynı şehirde sadece 1 günde adresinize çok özel kutusu içinde ulaştırılırken, memnun kalmamanız durumunda açıklama yapmadan iade garantisine de sahip oluyorsunuz.

0 yorum: