Boybeyi’nden kadınlara güç veren mücevherler

130 yıllık seçkin mücevher tasarımcısı Boybeyi, kadınlara güç veren değerli taşları zarif tasarımlarla süslüyor. Ortaya çıkan asil ve etkileyici mücevherler en zarif kadınların beğenisine layık oluyor.

Zümrüt; aşk taşı olarak bilinir. Arkadaşlık, evlilik ve aile bağlarını güçlendirdiği rivayet edilen zümrüt onu taşıyan kadına sevgi duygusu verir ve yaşama sevincini artırır. İş hayatında ise başarılı olmayı sağlar.

Yakut; özgüvenin ve cesaretin taşıdır. Eşler ve aşıklar arasındaki duyguları derinleştirir. Diğer insanlara karşı duyulan anlayış ve hoşgörü duygularını artırdığına inanılır.

8 Mart Kadınlar Günü, hayatınızda değer verdiğiniz kadınlara ya da kendinize hak ettiğiniz hediyeyi vermek için iyi bir fırsat… Bunun için Boybeyi’nin birer sanat eserine dönüştürdüğü bu değerli mücevherleri tercih edebilirsiniz.

Sevilen dizilerin de mücevher tasarımcısı olan Boybeyi, 130 yıllık ustalığını derinden hissettiren kusursuz el işçiliğiyle dikkat çekiyor. Kapalıçarşı geleneği ve aile mesleğini sürdüren Mete Boybeyi, her bir mücevheri kendi tasarlıyor ve her tasarımdan sınırlı sayıda üretiliyor. Boybeyi’nin mücevherleri farklı şeyler arayan, seçici ve mücevhere bir sanat eseri olarak bakan kişilerin beğenisini topluyor.

Her bir Gözyaşı Şişesi bir kadını anlatır…
Asırlardır farklı medeniyetlerce sevgili için dökülen gözyaşları zarif, ince ve ufak şişeciklerde saklandı. Gözyaşı Şişeleri sevginin, özlemin, hasretin bir göstergesiydi.

Boybeyi, işte bu benzersiz romantizm sembolüne -Gözyaşı Şişesi’ne- yeniden can vererek birbirinden değerli koleksiyonlarına çok özel bir yenisini ekledi.

Kadının sadece göz yaşının bile ne kadar değerli ve güçlü olduğunu hatırlatan bu nadide mücevherlerden biri de sizin koleksiyonunuzda yer alabilir. Farklı ve sadece size özel bir mücevher arıyorsanız, Boybeyi’nin Gözyaşı Şişesi size göre…

0 yorum: