EDOX SAAT İLE ŞAMPİYONLARIN KALP ATIŞLARINA AYAK UYDURUN.



TİMİNG FOR CHAMPİONS
EDOX; ŞAMPİYONLARIN KALP ATIŞLARI İLE
Dünyanın önemli Motor Sporu organizasyonlarının resmi zaman tutucusu Edox, eşi benzeri bulunmayan bir ürün daha

Powerboats ve FIA World Rally Championship turnuvalarının da resmi zaman tutucusu olan Edox Class 1 serisinin son şampiyonu Grand Ocean Open Heart çok özel bir aşkın 

Dinamizm ve zarafetin birlikteliğinin ürünü olan Open Heart isminden de anlaşılacağı üzere kalbini kullanıcısına açmış durumda. Grand Ocean Open Heart alıcısına güvenilir mekanik bir mekanizma ve el yapımı kompleks bir kasayla birlikte eşsiz bir saat deneyimi sunarken kadranında mekanizmasını gösteren penceresiyle bir şampiyonun kalp atışlarını gözler önüne seriyor.
Kasa arkasına özel olarak dizayn edilmiş dünya haritası ve haritanın hemen üzerine ,saatin mekanizmasını gözler önüne seren yine safir kristal camdan özel olarak yerleştirilmiş (LOMBOZ ) kamara penceresi ile de fark yaratıyor.

Grand Ocean – Automatic Open Heart ‘ın Teknik Özellikleri de Şampiyon.

Mekanizma da EDOX 85 ETA 2824 baz alınarak tasarlanmıştır. Anti-reflekte (yansıtmayan), çizilmez safir kristal cam’a sahip olan Grand Ocean Open Heart ,316 L paslanmaz çelik kasa, vidalı, işlenmiş şeffaf arka kasaya sahiptir . Kasa çapı 41 mm Kasa yüksekliği 12 mm’ dir.  100 metre’ye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip olan bu özel saat, gümüş kadran, nikel ibreler ile Gerçek kahverengi deri kayışa sahiptir. Edox  logolu paslanmaz çelik katlanır toka ile kalitesini gözler önüne seriyor.  
Akrep, Yelkovan, Saniye fonksiyonlarına sahip olan Open Heart  Kadranında  mekanizmayı gözler önüne seren  özel yapım  pencere ile Edox ‘un Türkiye distribütörü MEY SAAT güvencesi ile kalbi şampiyonluk için atan erkeklere sunuluyor.

 www.meysaat.com  
FİYAT : 2410 isviçre frangı (CHF)


1 yorum: