Levi's'ta yeni sezonla birlikte en popüler '501 ve 505' modelleri öne çıkıyor



 
Erkekler için jean’de stil önerileri
Levi’s®’ın yeni sezonla birlikte sunduğu modeller hem klasiklere düşkün hem de trend takipçisi erkeklere hitap ediyor. Levi’s® 501® Jean ve Levi’s® 505™’ler ise her erkeğin gardırobunda bulunması gereken klasiklerden.
İlkbahar 2012 erkek koleksiyonunda Levi’s®, en beğenilen ‘beş cepli’ jean modellerine yeni yıkamalar ekledi. Renkleriyle yenilenen ürünler, hem denimde en son trendleri takip edenlere hem de klasiklere yatırım yapmak isteyenlere ‘hayır’ diyemeyecekleri alternatifler sunuyor.
Bu sezon, temiz koyu indigo’lar ile güneşte solmuş, yıpranmış tarzda yeni yıkamaları ön plana çıkaran Levi’s®, stil, kalite ve el işçiliğinde son noktaya ulaşıyor.
Klasikler: Levi’s® 501® ve Levi’s® 505™
Levi’s®’ın klasikleri yıllara meydan okuyor. Orijinal jean Levi’s® 501® ve Levi’s® 505™’ler her erkeğin gardırobunda bulunması gerekenler listesinde başı çekiyor.
Levi’s® 501® - “The original”
Levi’s® 501® jean asla modası geçmeyen bir klasik. Levi’s® 501® jean’inizi bir beyaz t-shirt ve deri ceketle giyerek, bu sezon çok da moda olan James Dean tarzına sahip olabilirsiniz. Alternatif olarak, düğmeli polo hırkayla kombinleyerek daha klasik ve sofistike bir stil yaratabilirsiniz. Son derece kullanışlı olan Levi’s® 501®’leri bottan deri ayakkabılara ve spor ayakkabılara kadar her tür ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz.
Levi’s® 505™ - Normal kalıp, düz paça
Klasiklerden olan düz paçalı, fermuarlı, normal kalıp ve normal bel yüksekliğine sahip Levi’s® 505™’leri bir oduncu gömlek, haki renkte bir ceket ve spor ayakkabılarla kombinleyerek iş için uygun hale getirebilirsiniz. Vintage baskılı t-shirt ve süet botlarla ise çok da çaba harcamadan cool bir stil yaratabilirsiniz.
Yeni sezon jean’ler, Mart ayı itibariyle tüm Levi’s® mağazalarında ve satış noktalarında...


 

0 yorum: