Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör yazın keyfini doyasıya çıkarmanız için...


Yazın keyfini doyasıya çıkarmanız için...
Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör 
Braun, bu yaz hem pratiklik hem de uzun süreli sonuçlar arayan kadınlar
için devrim niteliğinde bir çözüm önerisi sunuyor; Silk-épil 7 Çift Etkili
Epilatör... Dört haftaya kadar mükemmel pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı
sağlayan Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör, tek bir geçişte en kısa
tüyleri (0,5mm) bile kökünden alıyor, ardından cildi ölü deriden arındırarak
batık oluşumunu en aza indiriyor, uzun süren yepyeni bir cilt hissine
kavuşmanızı sağlıyor.
Hiç bir kadın güzelliğinden taviz vermek istemez. Özellikle yazın, kusursuz bacaklara sahip olmak her kadının hayalidir. İstenmeyen tüylerin alınması özellikle etek ve şortların keyfini çıkardığımız ilkbahar ve yaz döneminde kadınlar için son derece önemli... Braun bu yaz hem pratiklik hem de uzun süreli sonuçlar arayan kadınlar için devrim niteliğinde bir çözüm önerisi sunuyor; Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör... Dermatologlar tarafından tavsiye edilen Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör, tek bir geçişte önce 40 adet cımbızı ve Close-Grip teknolojisi ile en kısa
tüyleri (0,5 mm) bile kökünden alıyor, ardından cildi ölü deriden arındırarak batık oluşumunu en
aza indiriyor, böylece uzun süren yepyeni bir cilt hissine kavuşmanızı sağlıyor.


Yeni Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör, günlerce değil haftalarca  pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlarken, kablosuz ve suda kullanım özelliği sayesinde ılık suyun yatıştırıcı etkisi ile tüylerin kökünden alınmasıyla ortaya çıkan acı hissini en aza indiriyor, böylece size çok pratik ve çok rahat  bir epilasyon tecrübesini yaşatıyor. Cildiniz artık pürüzsüz ve yumuşacık! 

Dermatolog Dr. Eda Kumbasar,Epilasyon sayesinde haftalarca pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Epilasyondaki amacımız en kolay şekilde tüylerin alınması ve en uzun süre tüylerden arınmış bir cilde sahip olmaktır. Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör’ün en önemli özelliği cilt üzerindeki ölü derinin temizlenmesi. Bu sayede hem yepyeni bir cilt hissi sağlıyor hem de düzenli kullanımla birlikte batıklarda azalmaya yardımcı oluyor.  Braun Silk-épil 7 Çift Etkili
Epilatör’ün
en iyi fayda sağlaması için;

1.     İlk dört haftalık adaptasyon süreci boyunca haftada bir kez düzenli olarak kullanılması gerekiyor. İlk dört haftalık düzenli kullanım döneminin ardından tüyler eşit oranda uzayacağı için dört haftaya kadar etkisini sürdürecek sonuçlar almak mümkün.
2.     Cilt yüzeyinin kayganlığını sağlayarak işlemi kolaylaştırmak ve en uygun şekilde gerçekleştirmek için ürünün su altında jel veya köpükle kullanılmasını tavsiye ediyorum. Çift Etkili Epilatör’ün, kablosuz ve su altında kullanım imkânı büyük bir kolaylık olmanın yanı sıra ılık suyun cilt üzerindeki yatıştırıcı özelliği sayesinde işlem sırasında acı hissinin de azalmasına yardımcı olacak bir özellik.

 
3.     Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör’den en etkili performansı alabilmek için ürünün cilde 90 derece açıyla yerleştirilmesi ve tüylerin çıkış yönünün tersine doğru ilerletilmesi gerekir. Diz gibi kıvrım bölgelerinde cildin gergin tutulması ve hassas bölgelerde hız seviyesini ayarlamak da oldukça önemlidir.

Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör’ün tavsiye edilen satış fiyatı 369 TL.

0 yorum: