Dermalogica göz bakım ürünleriyle dünyaya daha farklı bakın...





Gözlerinize inanamayacaksınız!
Dermalogica göz bakım ürünleriyle dünyaya daha farklı bakın...

Gözlerinize hak ettiği özeni göstermeniz için Dermalogica büyük bir fırsat sunuyor. Nisan ve Mayıs ayları boyunca biri göz bakım ürünü olmak üzere dilediğiniz üç adet Dermalogica ürün alımına, pirinç özlü eşsiz günlük peeling Daily Microfoliant hediye ediliyor.
Gözler insan ruhunun aynasıdır. Siz ne kadar gizlemeye çalışsanız da ne hissettiğiniz gözlerinizden anlaşılır. Göz çevresi, yaşadığımız stresi, yorgunlukları, uykusuz geceleri ve tabiî ki yaşlanma belirtilerini ilk önce yansıtan, vücudumuzun en hassas bölgesidir. Bu nedenle göz çevresini olabildiğince olumsuz etkilerden korumak ve özel bir bakım yapmak gerekir.
Dermalogica’nın göz bakım ürünleri hassas göz çevreniz için farklı ve etkili çözümler sunuyor. Göz altı morlukları, koyu renk halkalar, kaz ayağı bölgesindeki kırışıklıklar, sarkmalar, torbalanmalar ya da nemsizlik… Göz çevrenizde yaşadığınız sorun her ne olursa olsun size uygun bir Dermalogica ürünü mutlaka var…
Göz ürünü alımınıza Daily Microfoliant hediye!
Dermalogica göz bakımına önem veren tüketicilerini büyük bir fırsat sunuyor. Nisan ve Mayıs ayları boyunca biri göz ürünü olmak üzere üç Dermalogica ürün alımına Daily Microfoliant hediye ediliyor! Dermalogica penceresinden “peeling” e farklı bir bakış getiren Daily Microfoliant içeriğindeki  aktif pirinç özleriyle fark yaratıyor. Her gün kullanılabilecek kadar hassas olan bu eksfoliantın cildinizde yapacağı değişiklikleri gözlemlemeye hazırlanın!
Dermalogica Göz Bakım Ürünleri
Age Reversal Eye Complex
Intensive Eye Repair
MultiVitamin Power Firm
Total Eye Care

0 yorum: