Dockers Alpha Khaki pantolon hediye


Dockers®, meydan okumayı seven erkeklere muhteşem bir hediye kazanma şansı sunuyor. 10 saniyede kendi pantolonunuz çıkartıp Dockers® pantolonu giyebilirseniz, yepyeni bir Dockers® Alpha Khaki pantolon sizindir! 30 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya hakkında daha fazla bilgi için www.facebook.com/Dockers adresini ziyaret edebilirsiniz.
Günümüz erkeği, gündelik yaşantısında pek çok sorunla mücadele etmek zorunda. Dockers® ise her ortama uyum sağlayabilen khaki pantolonları ile erkeklere giyim konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Dünyanın en rahat ve en çok sevilen khaki markası Dockers®, şimdi de 2012 pazarlama kampanyası kapsamında düzenlediği aktivitelerle erkekleri farklı şekillerde hayata meydana okumaya davet ediyor. Kampanya kapsamındaki ilk aktivite, erkekleri süper kahramanlar ile boy ölçtürecek kadar iddialı…
Yarışmanın hangi mağazalarda olacağını facebook’tan takip edebilirsiniz

Süper kahramanların 1 sn’in altında giysisini değiştirdiğini hepimiz biliyoruz, siz de bir süper kahramansanız, 30 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında Dockers®’a gelip, bunu herkese göstermelisiniz. Dockers®, sadece 10 saniye içerisinde kendi üzerindeki pantolonunu çıkartıp Dockers® pantolon giymeyi başaran erkeklere anında Dockers®  Alpha Khaki pantolon hediye ediyor. Aktivitenin hangi gün hangi mağazada olacağını www.facebook.com/Dockers adresinden takip edebilirsiniz.
“Süper kahramanlar üzerini nerede değiştiriyor?” Telefon kulübelerinin sayısının giderek azaldığı modern zamanlarda pek çok kişi kendisine bu soruyu soruyor. Dockers® markası ise her erkeğe bir süper kahraman olma şansı sunuyor. Dockers® erkekleri “Meydan okumaya var mısın?” diyerek yarışmaya davet ediyor. 

Fit görünüm sunan Dockers® Alpha Khaki koleksiyonu genişliyor
Dockers® Khaki ailesine geçtiğimiz sezon katılan ve çok beğenilen Dockers® Alpha Khaki koleksiyonuna yeni sezonla birlikte yeni modeller ve yıkamalar eklendi. Koleksiyon, hem casual hem de daha rafine bir görünüm isteyenler için ayrı ayrı seçenekler sunuyor. Eskitilmiş yıkamalar, tuzlu suda yıkanmış renk tonları ile koleksiyon zenginleşiyor.
Pek çok marka erkekler için ya çok dar ya da fazla bol gelen kalıplar sunuyor. Dockers® Alpha Khaki’ler ise özlemle beklenen ‘o’ kritik dengeyi yakalayarak fark yaratıyor. Bacaklar ve kalça bölgesini bir jean gibi kavrıyor. Daha genç, daha fit ve daha trendy bir görünüm çiziyor…

0 yorum: