MAKYAJDA FUŞYA AKIMI




MAKYAJDA FUŞYA AKIMI
Yeni sezonun enerjisi ile birlikte moda olan makyaj akımları, “fuşya” rengini de beraberinde getirdi. Golden Rose ürünleri arasında yer alan fuşya renkli ruj ve ojeler ile siz de bu akıma kapılabilirsiniz.
2012 ilkbahar-yaz makyaj modasında özellikle dudaklara hakim olan elektrik mavisi bazlı fuşya tonları, yeni sezon enerjisini yansıtıyor. Golden Rose’un geniş ürün gamında yer alan ve sezon modasına uyum sağlayan fuşya renkteki rujlar arasında zevkinize uygun modeller bulabileceksiniz. Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy’nin 51 numaralı rengi ile mat ve çarpıcı dudaklara sahip olacak, Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss’un 12 numarsı ile parlayacaksınız. Hem çocuksu hem de kadınsı yönünüzü vurgulamak için ise Golden Rose Perfect Shine Lipstick’in 212 numaralı fuşya rengi idealdir.
Golden Rose ürünlerinin dudaklarınızda yarattığı 3 boyutlu etki ve nemlendirme özelliğiyle, sezon modası fuşya rengi ten renginizi vurgulayarak tazelik hissini güçlendirecektir.
Golden Rose Ultra Rich Lipstick Creamy fiyatı: 12.00 TL
Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss fiyatı: 11.70 TL
Golden Rose Perfect Shine Lipstick fiyatı: 8.75 TL
İlkbahar-yaz sezonu makyaj modasındaki “fuşya” rengi oje trendlerine de yansıyarak ön plana çıkacaktır. Golden Rose Paris Oje Serisi’ndeki 125 numaralı fuşya rengi ve Golden Rose Magic Color Oje Serisi’ndeki 321 numaralı pırıltılı fuşya ile neon renkteki kıyafetlerinizi tamamlayabilir, baharın ılık meltemlerini yansıtan şeker tadındaki fuşya tonuyla sıradışı bir görünüm yakalayabilirsiniz.
Golden Rose Paris Oje fiyatı: 2.25 TL
Golden Rose Magic Color Oje fiyatı: 3.75 TL

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: