Online Alisverisin Iki Gozde Burcu: Ikizler ve Aslan


Astrolog Dinçer Güner burçların alışveriş alışkanlıklarını değerlendirdi.
Online alışverişin iki gözde burcu: İkizler ve Aslan
Her burcun kendine özel karakteristik özelliği, bu özelliklere göre de bir tarzı vardır. Tabii bu tarza göre de bir alışveriş alışkanlığı...Ünlü astrolog Dinçer Güner, Evoria için burçların alışveriş alışkanlıklarını değerlendirdi.
İşte; haftalık burç yorumları, burçlara özel güzellik sırları gibi paylaşımlarına Evoria Magazin‘den ulaşabileceğiniz Dinçer Güner’in burçların alışveriş alışkanlıkları için yorumları ve Evoria’nın bu burçlara uygun alışveriş tavsiyeleri:

Koçlar maymun iştahlı, yengeçler değişken
Koçlar; özel hayatlarında olduğu gibi alışverişlerinde de maymun iştahlıdırlar. Her gördüğüne sahip olmak isteyen Koçlar’ı, yeni giysiler ve yeni eşyalar heyecanlandırır. Koçlar, elindeki parayı en zor tutan burçlar arasında yer alırlar. Evoria’nın fırsatlar ve indirimlerle sunduğu, saç dahisi John Frieda’nın kremleri ve şampuanları, girdiği her ortamda dikkat çekmeyi seven Koçlar için kaçırılmaz fırsat.

Boğalar; alışverişlerinde daha mantıklı ve sağduyulu hareket ederler. Paraya önem veren Boğalar alışveriş yaparken yarını da düşünürler ve boşa harcama yapmamaya dikkat ederler. Ama lükse düşkündürler ve alışveriş yaptıklarında her şeyin en iyisini alacaklardır. www.evoria.com ‘da yüzde 44 indirimle 243 TL’den 135 TL’ye düşen Roberto Cavalli bayan parfümü, hem lüksü hem ucuzluğu bir arada isteyen Boğalar’ın gözünden kaçmayacaktır. 

İkizler burcu insanların alışverişleri genellikle uzun sürer. Oldukça meraklı olan İkizler burcu, alacakları şeyleri denemeyi, tek tek vitrin bakmayı severler. Bu yüzden alışveriş onlar için özeldir ve alışverişe özel zaman ayırırlar. Alışveriş yaparken pek de tutumlu olmayan İkizler burcu insanları, özellikle kozmetik ürünlerine harcama yapma eğilimindedirler. Kozmetik düşkünü İkizler, onlarca parfüm ve deodorant çeşidine www.evoria.com’dan ulaşabilirler.

Yengeçler alışveriş konusunda çok değişkendirler. Bazen çok cimri davranan Yengeçler, bazen de şaşılacak derecede para harcarlar. Alışveriş yapmak bir Yengeç için terapi gibidir, ruhunu dinlendirir ve tatmin olur. Ruhuyla birlikte vücudunu da dinlendirmek isteyen Yengeçler’e Evoria, aromaterapi ürünlerini tavsiye ediyor ve bu ürünlere indirimle sahip olmalarını sağlıyor.

Aslanlar alışveriş yaparken oldukça bonkördür. Alışverişi genellikle hesaplarını bilmeden yaparlar. Hatta alışveriş esnasında birlikte oldukları insanlara kolay kolay hesap ödetmezler. Karakterine uygun olarak Aslanlar lüks ve gösterişli şeyler almayı severler. Örneğin, www.evoria.com ‘da Burberry Body bayan parfümü gibi, üstelik bu ürün yüzde 37 indirimle satışa sunuluyor.

Karakter olarak oldukça detaycı olan Başaklar, alışverişte de detaylara önem verirler. Alışverişten önce alacakları ürünü araştırarak en uygun fiyatlısını almaya özen gösterirler. Bunu yaparken kaliteden de ödün vermemeye dikkat ederler. Genelde sade ama şık kıyafetler alırlar. En iyiyi en uygun fiyatla almak isteyen Başaklar, www.evoria.com’a bir göz atsın deriz. 

Teraziler alışverişte uyuma ve estetiğe çok önem verirler. Çok iyi kombinler yaratabilirler. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün bulan Terazi için, paranın bir önemi kalmayacaktır. Evoria’dan yüzde 49 indirimle bulacağı bir Pierre Cardin ayakkabıyı, yüzde 71 indirimle bulacağı bir Beverly Hills Polo Club cüzdanla tamamlamak, tam Terazi’ye yakışır bir zevk ve akıllılık olacaktır.

Akrepler çok sık alışverişe çıkmazlar. Alışverişi ihtiyaçları doğrultusunda ve kontrollü yapmayı tercih ederler. Tam bir indirim takipçisi olan Akrepler, kimsenin göremediği detayları yakalamakta da ustadırlar. İhtiyaçlarını en uygun fiyatla almak isteyen Akrepler, Burberry Weekend erkek parfümüne www.evoria.com’da yüzde 27 indirimle sahip olabilirler.

Yaylar, düzenli ve sistematik bir alışveriş insanı değildirler. Alışverişe özel vakitler ayırmayı sevmezler. Gezip dolaşırken, gözlerine güzel bir şey takılırsa hemen orada almayı tercih ederler. Örneğin www.evoria.com’da yüzde 29 indirimle 319 TL’den 225 TL’ye düşen Bvlgari Jasmin Noir bayan parfümüne asla hayır demeyeceklerdir.

Oğlakların alışverişleri de, tıpkı kendileri gibi kontrollü, sistematik ve disiplinlidir. Alışverişe çıkmadan önce neye ihtiyaçları olduğunu belirleyip, bu listeye göre alışverişlerini yapan Oğlaklar; boşa para harcamaktan hiç hoşlanmazlar. Paralarının değerini bilen Oğlaklar, www.evoria.com’da tam yüzde 50 indirimle 9,90 TL’ye satılan AFM Collection kravatları kaçırmayacaktır.

Kovalar ise alışverişte keşif yapmayı severler. Tek bir noktadan alışveriş yapamayı tercih etmeyen Kovalar, farklı mağazalar keşfetmeye bayılırlar. Ayrıca iyi birer indirim takipçisidirler. www.evoria.com’da yüzde 25’e varan indirimlerle sunulan birbirindn orijinal IRYA banyo aksesuarları Kovaların keşfini bekliyor.

Balıklar, alışveriş sırasında, asıl ihtiyaçları olanların dışında ne varsa alırlar. Alışveriş esnasında biraz dağınık olan Balıklar, zaman zaman ihtiyaçlarının tam olarak ne olduğunu kestirmekte zorlanabilirler. Çocuklarını güneşten korumak için muhakkak ihtiyacı olacak MY BLUES güneş gözlüğünü yüzde 51 indirimle www.evoria.com’dan satın almak, Balıklar için karlı bir alışveriş olacaktır.

Parfümden saç boyasında, nevresimden bitkisel yağlara yüzlerce ürüne biribirinden cazip fırsatlar ve indirimlerle sahip olmak isteyen tüm burçları Evoria dünyasına bekliyoruz.

0 yorum: