"ŞEFKATLİ ANNEM" KOLEKSİYONUNUN ŞIKLIĞI İLE GÖZE ÇARPIN!


Yakut ve pırlantanın göz alıcı güzelliği  bu bileklikte birleşti…

“Şefkatli Annem” koleksiyonunun nadide bir parçası olan pırlanta ve yakutlarla bezeli bileklik, kadınların güzelliklerine zarif ve ayrıcalıklı bir şıklık kazandırıyor.
 
Şıklığınızı detaylarla zenginleşen çok özel bir bileklikle taçlandırmak istiyorsanız Boybeyi’nde ayrıcalıklı bir mücevher sizi bekliyor…  Boybeyi’nin Şefkatli Annem koleksiyonundaki, pırlanta ve yakutlarla bezeli pembe bilekliği tüm kadınları heyecanlandıracak ayrıntılara sahip. Özgüvenin ve cesaretin taşı olarak anılan yakut ve göz alıcı bir şıklık kazandıran pırlantanın yer aldığı bu özel bileklik, kadınların zarafetine ve güzelliğine benzersiz bir katkı sağlıyor.

Yakut taşının aşıklar arasındaki duyguları derinleştirmeye, diğer insanlara karşı duyulan anlayış ve hoşgörü duygularını artırmaya ve kişiliği özgürce ifade etmeye yardımcı olduğuna inanılıyor.

Boybeyi’nin usta el işçiliğiyle bir sanat eserine dönüştürdüğü bu değerli bileklik tüm detaylarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip. Kapalıçarşı geleneğini sürdüren Boybeyi, her bir mücevheri kendi tasarlıyor ve her tasarımdan sınırlı sayıda üretiliyor. Boybeyi’nin mücevherleri farklı şeyler arayan, seçici ve mücevhere bir sanat eseri olarak bakan kişilerin beğenisini topluyor.

0 yorum: