Clarks’tan ayakkabıda yeni bir kategori: Hybrid





Clarks, yeni ayakkabı kategorisi ‘Hybrid’ ile teknoloji ve tasarımı bir arada sunuyor
Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonuyla dünya modasını Türkiye’ye taşıyan Clarks, ayakkabı severlere birbirinden özel ve ilginç tasarımlar sunmaya devam ediyor. Clarks, teknoloji ve tasarımın bir araya geldiği yeni ayakkabı kategorisi ‘Hybrid’ ile ayak giyiminde fark yaratıyor.
Clarks, bir ilke imza atarak geliştirdiği yeni ayakkabı kategorisi Hybrid ile 17 – 30  yaş arası gençlere günlük kullanımda şık ve spor detaylar sunuyor. Yeni kategori, Clarks’ın ikonik olarak adlandırılabilecek Desert Boot ve Wallabee modelleri temel alınarak teknoloji ile birleştirildi. Ayağı tamamen kavrayan iç astarlarda kuzu derisi kullanıldı ve yastıklarla ayağın desteklenmesi sağlandı.  Jeanler – chinolar ve bermudalarla kombinlendiğinde çok şık görünen ayakkabıların Tanner Mid ile Tawyer Mid olmak üzere iki modeli bulunuyor.
Ayakkabılarıyla fark yaratmak ve özel olmak isteyen gençler için tüm spor modellerde 15 Mayıs’a kadar %10, 19 – 20 Mayıs tarihleri Hybrid ve Originals kategorisindeki ayakkabılar  da %10 indirimli olarak sahiplerini bekliyor .   
www.clarks.com.tr
Palladium AVM, Anka Mall, Akbatı AVM, BuYaka AVM ve seçkin mağazalarda…



0 yorum: