Jival’den tutkunu olacağınız yeni bir koleksiyon: “Tutku Zinciri Koleksiyonu”


Jival’den tutkunu olacağınız yeni bir koleksiyon: “Tutku Zinciri Koleksiyonu”
Mücevher dünyasının parlayan yıldızı Jival, özel zincir teknolojisiyle tasarladığı “Tutku Zinciri Koleksiyonu”nu kadınların beğenisine sunuyor
Yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla mücevher sektörünün lider markalarından biri olan Jival, kadınların tutkunu olduğu mücevheri zarafetle buluşturduğu “Tutku Zinciri Koleksiyonu” ile bu yazın vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. İtalya’nın en çok tercih ettiği zincir teknolojisi kullanılarak tasarlanan bu özel koleksiyonda beyaz ve yeşil altının kullanıldığı taşsız gerdanlık, küpe ve bileklikten oluşan setler yer alıyor.  Her zevke ve yaşa uygun olarak hazırlanan koleksiyon, ince işçiliği, farklı ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.
Jival’in dünya moda trendlerinden esinlenerek hazırladığı, birbirinden iddialı ve estetik tasarımların bir arada sunulduğu “Tutku Zinciri Koleksiyonu”nda özel günlerin yanı sıra günlük hayatta da, her yaştaki mücevher tutkunu kadınların rahatlıkla kullanılabileceği ürünler bulmak mümkün. Gösterişli görünümüne rağmen gramajı düşük, son derece hafif  “Tutku Zinciri Koleksiyonu” bu yazın gelin adayları ile sadeliği tercih eden kadınların da şıklığını tamamlıyor.
Fiyatlar:
Gerdanlık 2,600 TL
Bileklik 800 TL
Küpe 460 TL


0 yorum: