Bakım tutkunu babalara en özel süprizler Harvey Nichols’ta!..









Harvey Nichols Mağazaları bakımı seven babalara lüks markaların bulunduğu kozmetik bölümünde özel bir Babalar Günü hatırası sunuyor. Her daim parfümüne ve cildine dikkat edenlere sınırsız bir dünya vaat eden Harvey Nichols Mağazaları, yeni sezonda da babaları heyecanlandırıyor. 
 
Parfüm tutkunu babalara…
Bond No.9’s New York’un orijinal ve eşsiz damlalarıyla kendini özel hissetmek isteyen babalar Ortadoğu udu ve misk’in maskülen dokunuşuyla da maceraperest ruhlarını ortaya çıkarıyor. Şık şişe tasarımıyla beraber dünyanın en pahalı parfümlerine hayat veren Clive Christian kokuları ise lüks tutkunu babaları cezbediyor. Güç, vizyon ve başarı temalarından ilham alınarak yaratılan Creed Aventus parfümü mataraya benzeyen özgün şişe dizaynı da ilgi çekiyor. Bamboo kesicilerinden esinlenerek ortaya çıkan By Kilian BAMBOO HARMONY’nin ferahlatıcı ve huzur veren aroması babalar gününü daha da anlamlı kılıyor.

Bakım tutkunu babalara…
 
Sağlıklı, tazelenmiş ve yepyeni bir cilde sahip olmak isteyen babalar Guest Men’in nemlendiriciden gözaltı kremine kadar geniş gamlı kozmetik serisi sayesinde zamanın ciltteki yorgunluğunu gösteren çizgileri hafifletiyor. Yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarına karşı Lancaster’in SPF 15 ve SPF 30 koruma faktörlü güneş kremleri tatil tutkunu babalara tavsiye ediliyor. Yaz boyunca tendeki bronzluğun korunmasını sağlayan Lancaster Sun Men ise deniz tutkunu babaları özel gününde mutlu etmeye yetiyor.

0 yorum: