RALLİNİN TARİHİNİ YAZAN SAAT EDOX'TAN ‘’WRC CLASSİC’’ TÜRKİYE’DE.


Dünya Ralli Şampiyonası'nın resmi zaman tutucusu Edox, şampiyonanın 30. yılını enfes bir saatle süslüyor. 

1973 yılında motor sporlarının başkenti Monte-Carlo'da başladı büyük heyecan. 30 yıldır "adrenalin" denince akla ilk gelen turnuva olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın efsanevi pilotları 30. yılda bir kez daha anılacak. 

WRC'nin resmi zaman tutucusu Edox'ta 30. Yıldönümüne özel eşsiz bir tasarım yaptı.  

Monte-Carlo'daki ilk yarıştan günümüze korkusuzca direksiyon sallayan ve her türlü pistin gözü pek şampiyonlarından ilham alan Edox'un "WRC Classic" modeli 30. yıla yakışır tasarımıyla göz kamaştırıyor. 

Çağdaş Otomotiv Sporları tarihine bir hediye sunmak üzere tasarlanan WRC Classic saat severlerin mutlaka edinmek isteyeceği özelliklere de sahip olup Türkiye’de de dünya ile aynı zamanda satışa sunuldu.

WRC Classic Chronograph  özellikleri de ralli ruhunda.    
                           
Yeni WRC Classic  Chronograph  cömert bir 43 mm paslanmaz çelik kasa ile birlikte geliyor. Gümüş kadran ,altın sarısı göstergeler  ile klasik ve zamansız bir görünüme sahip bu saat. Dauphine tarzı kurma kolları,kadranla muhteşem duruyor. 50 metre’ye kadar suya dayanıklı, saat, dakika, saniye, tarih fonksiyonlarına sahiptir. Antireflekte ,çizilmez safir cam ile donanımlı .
Muhteşem kahverengi deri kayışı ile donatılmış, yeni WRC Classic  güçlü ve sağlam bir kronograf mekanizmasıyla ayni  WRC nin altın çağındaki gürleyen canavarlar gibi olağanüstü bir yol takibi sağlar.
EDOX Dünya Ralli Şampiyonası [WRC] nin resmi zaman tutucusudur.
www.meysaat.com
Fiyatı : 1295 İSVİÇRE FRANGI (CHF)

0 yorum: