Roberto Bravo'dan Babalar Günü'nün En Sıra Dışı Hediyeleri



Roberto Bravo'dan Babalar Günü'nün En Sıra Dışı Hediyeleri
Bu yıl Babalar Günü’nde sıradan ve alışılmış hediyelerden kurtulun ve O’na Shamballa koleksiyonunun farklı, modern ve değerli parçalarından birini hediye edin…

Sıra dışı tasarımları, tarzı ve modelleriyle mücevher tutkunları arasında bir fenomen haline gelen İtalyan menşeili mücevher markası Roberto Bravo, 2012 koleksiyonlarından öne çıkan “Shamballa” ile babalarınıza çok özel bir sürpriz yapma fırsatı veriyor.
Sihirli dokunuşlarla değerli taşları anlamlı mücevherlere dönüştüren Roberto Bravo, bu yıl 17 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü’nde babanızı çok özel hissettirecek “Shamballa” koleksiyonunu sunuyor. Roberto Bravo’nun Shamballa Koleksiyonu, erkek mücevher trendlerine sıra dışı bir boyut getiriyor.

Sonsuz sevgi ve derin bağlılığı simgeleyen modelleriyle vücuttaki negatif enerjiyi alıp pozitif enerji yayan “Shamballa” bileklikleri, babanız için şimdiye kadar aldığınız en özel hediye olacak!

2012 yılında Hollywood starları arasında bir fenomen, bir trend haline gelen; karma, içsel barış, huzur ve mutluluk gibi olguları temsil eden sembolleriyle “Shamballa” koleksiyonu, erkek mücevherlerine de sıra dışı bir trend katacak.

http://shop.robertobravo.com/

0 yorum: