Bu yaz “içiniz” rahat etsin


bonprix, seksapalitesi yüksek iç çamaşırı koleksiyonuyla kadınların kalbini fethediyor

Bu yaz “içiniz” rahat etsin
Yaz günlerinin kısalan ve daralan giysileri içinde kadınların güven içinde ve rahat ederek giyebileceği iç çamaşırlar tasarlayan Alman moda markası bonprix, geniş tasarım ve beden seçenekleriyle kadınların imdadına yetişiyor. Cazibe dolu dantelli tasarımlardan spor amaçlı özel çamaşırlara, abiye şıklığı tamamlayan parçalardan fazlalıkları saklayan özel amaçlı iç giyim ürünlerine, kadınlar yaz boyunca gönül rahatlığıyla bonprix giyiyor.
bonprix’nin iç gıdıklayan renk ve modellerdeki çamaşırları kadınların cazibesine cazibe katıyor; şekillendirici çamaşırları ise fazlalıkları dert etmeden eğlenceli ve şık bir yaz vadediyor.

S’den XL’ye her bedendeki kadınların konforunu düşünen bonprix, küçültücü sutyenleriyle büyük göğüslü hanımları, push-up ve maximizer sutyenleriyle de daha gösterişli bir dekolte isteyen hanımları mutlu ediyor.

Kadın gardırobunu ayakta tutan en önemli parça kuşkusuz iç çamaşırıdır. Üstelik etek boylarının kısaldığı ve dekoltelerin çoğaldığı yaz döneminde kaliteli, rahat ve kullanışlı çamaşırlara sahip olmak hayati önem taşıyor. Yaz günlerinin kısalan ve daralan giysileri içinde kadınların güven içinde ve rahat ederek giyebileceği iç çamaşırlar tasarlayan Alman moda markası bonprix, zengin tasarım ve beden seçenekleriyle kadınların imdadına yetişiyor. bonprix, cazibe dolu dantelli tasarımlardan spor amaçlı özel çamaşırlara, abiye şıklığı tamamlayan parçalardan fazlalıkları saklayan özel amaçlı iç giyim ürünlerine yaz boyu her an, her ortamda kadınların içini rahatlatmayı başarıyor.
Dar giysileriniz içinde mükemmel görünmek istemez misiniz?
Kadınların rüyalarındaki gibi bir vücuda kavuşması artık hiç de zor değil! Bu sezon kadınların gizli silahı, bonprix’nin iç çamaşırı koleksiyonu olacak. bonprix’nin iç gıdıklayan renk ve modellerdeki çamaşırları kadınların cazibesine cazibe katarken, şekillendirici çamaşırları da fazlalıkları dert etmeden eğlenceli ve şık bir yaz vadediyor. Small’dan Extra Large’a her bedendeki kadınların konforunu düşünen bonprix, küçültücü sutyenleriyle büyük göğüslü hanımları, push-up ve maximizer sutyenleriyle de daha gösterişli bir dekolte isteyen hanımları mutlu ediyor.
“Kup”una sığan göğüsler
bonprix’nin çamaşır koleksiyonu, her bedendeki kadınların kendini rahat ve güzel hissetmesini sağlayacak kesim, fonksiyon, beden ve ölçüye sahip. Örneğin sutyenlerde A kuptan sıradan mağazalarda bulunması çok zor olan G kupa kadar farklı büyüklüklerdeki ihtiyaçları karşılayan kup seçenekleri var. bonprix’de beden seçenekleri de kup seçeneklerini aratmıyor; 36’dan 62 bedene tüm kadınlar aradıklarını bonprix.com.tr’de bulabiliyor.

0 yorum: