Şehirde tatilin ayak sesleri: Zoopa! sandaletleri


Şehirde tatilin ayak sesleri:
Zoopa! sandaletleri
Güneş enerjisiyle çalışan stil tutkunları Zoopa!’nın Octoberfest Cheer koleksiyonundaki sandaletleriyle şehrin yoğun temposunu dahi tatil neşesi ve rahatlığıyla yaşıyor. Saç örgüsü ve boncuk süslemelerle hareket kazanan birbirinden şık sandaletler, giyimine düşkün stil tutkunlarının kalabalıklar arasından sıyrılmasına da yardım ediyor.
Zoopa!’nın 8 ayrı line’dan oluşan tüm koleksiyonları, dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış genç bir tasarım ekibinin hayal gücünden çıkıyor.

Güneş enerjisiyle çalışan stil tutkunları Zoopa!’nın Octoberfest Cheer koleksiyonundaki sandaletleriyle şehrin yoğun temposunu dahi tatil neşesi ve rahatlığıyla yaşıyor. Saç örgüsü ve boncuk süslemelerle hareket kazanan birbirinden şık sandaletler, giyimine düşkün stil tutkunlarının ayakkabı dolabında yer almayı hak ediyor.
Zoopa!’layanlar hayatı festival tadında yaşıyor
Yüz binlerce kişinin akın ettiği Oktoberfest şenliği, “kalabalıklar arasından sıyrılma” felsefesiyle Zoopa! Oktoberfest Cheer koleksiyonunun ruhuna işliyor. Örgü detaylar koleksiyona ilham veren Alman kökene gönderme yaparken, radikal çizgilerdeki formlar ikonik tasarımların doğumunu hazırlıyor. Koleksiyon, günlük yaşamında rahatlığından vazgeçmeden şık olmayı başarabilen moda elçilerine sesleniyor.
Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış İtalyan, İspanyol ve Türk, üç genç tasarımcının hayal gücünden çıkan Zoopa!’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı line’dan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom ve Venedik Karnavalı. Zoopa!, dünyanın dört bir yanından derlediği bu festival stilleriyle genç moda öncülerini eğlenceye davet ediyor.
Nerede bulabilirim?
Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Mersin’de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.
Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.





0 yorum: