SEZEN AKSU TUTKUSUNU YANSITTIĞI TASARIMLARIYLA GİMORA.COM’DA!






SEZEN AKSU TUTKUSUNU YANSITTIĞI TASARIMLARIYLA GİMORA.COM’DA!



İçindeki yaratıcılığı ve tutkusunu yansıttığı her alanda hayranlık uyandıran Sezen Aksu, her biri birbirinden özel ve farklı anlamlar yüklü takı tasarımlarıyla gimora.com’da!
Şarkılarıyla yıllarca hislerimizi, aşkımızı, güzellikleri dillendirerek ruhumuzu besleyen
Sezen Aksu, içindeki renklerden birini daha sarsılmaz kitlesiyle paylaşıyor. Bereketli bir coğrafyadan, yüzlerce yıllık bir medeniyetten, bu zenginliklerle yoğrulmuş insanlardan kısaca hayattan damıtılmış her biri farklı anlamlar taşıyan bileklik, yüzük ve kolye tasarımlarıyla nefes kesen koleksiyonu gimora.com’da sizi bekliyor.

Paylaştıkça büyüyen tutkusu, ürettikçe artan yaratıcılığı ve insan sevgisiyle harmanlanmış bu özel koleksiyon derin anlamlar taşıyor. Veren El, dünyada her şeyin paylaşılması gerektiği fikrinden ortaya çıkarken, birinin üzerinde siyah pırlantadan çiçek diğerinde ise Sezen’in dudağı bulunan küçücük bir kutucuktan oluşan Sır yüzüğü, Gidemem şarkı sözlerinin üzerinde yazılı olduğu aynı ismi taşıyan bilekliği, Dua kolyesi, Melek ve Şeytan yüzüğü takmak ve kendini özel hissetmek isteyen herkes için
gimora.com’da satışa sunuluyor.

gimora.com hakkında
Dünya markaları ve tasarımcılarını bir araya getiren gimora.com zor bulunan tasarım takı ve aksesuar ürünlerinin Türkiye’ye ve yurtdışına online satışını yapıyor. Ağustos 2011’den bu yana tüm dünyadan 80 marka ve tasarımcıya ait 5 binden fazla ürünü müşterilerinin beğenisine sunan gimora.com, girişimci Aydın Günal ve Uzman Gemolog Murat Durguner tarafından kuruldu.

0 yorum: