Yaz bitmeden Silence of The Bees yanınızda!

Sıcak yaz günleri sona ermeden sahilde fırtınalar estirmeye ne dersiniz? Birbirinden renkli ve eğlenceli modellerin bulunduğu Silence of The Bees, özgün çizgileriyle keyifli bir yaz deneyimi yaşatıyor.




Alaçatı, Ankara ve Zürih’teki satış noktalarında hizmet veren Silence of The Bees ayrıca internet üzerinden sipariş imkanı da sunarak, beğendiğiniz modelleri kapınıza kadar getiriyor!

Stilinizi kumsala taşımanın yolu artık Silence of The Bees’ten geçiyor. Rengarenk ve eğlenceli tasarımların hayat bulduğu nokta Silence of The Bees, Alaçatı, Ankara ve Zürih’teki satış noktalarının yanı sıra internet üzerinden de hizmet veriyor.
www.bees.com.tr’ye  giriş yapıldığında öncelikle “Straplez” ve “Üçgen” kategorilerinden biri tıklanarak, modeller listeleniyor. Ardından bu eşsiz alışveriş deneyiminin tadı çıkarılıyor.
Farklılık isteyenlerin ilk tercihi olan Silence of The Bees; “Black Cat”, “Taxi”, “Today I am a Boy”, “Turn Off”, “Peace Out” gibi birçok özel dizayn ürününü tasarım tutkunlarıyla buluşturuyor. Internet üzerinden verilen siparişlerde kapıda ödeme imkanı da sunuluyor.
Silence of The Bees ile plajların yeni yıldızı olmak için hemen www.bees.com.tr’ye gelin, tarzınızı kumsala yansıtın

0 yorum: