BU SAAT DENİZ KIZININ BİLEĞİNDEN !!! SADE, KADINSI BİR O KADARDA ŞIK.



BU SAAT  DENİZ KIZININ BİLEĞİNDEN !!! SADE, KADINSI BİR O KADARDA ŞIK.
Büyük Okyanus'tan esinlenerek tasarlanan Edox'un ünlü saati "Grand Ocean" artık deniz kızlarına özel hale geldi. 

"Edox Grand Ocean Chronolady" ölümsüzlüğü kolunda taşımak isteyen bayanların hizmetinde. Su sporları ve yat yarışları dünyası için vazgeçilmez bir aksesuar haline gelen Grand Ocean ‘nın erkek serisi o kadar sevildi ki bayanların bile ilgisini çekti. 

Erkek saati kullanan bayanların imdadına "Grand Ocean Chronolady" yetişti. Biraz daha maskülen olan kız kardeşlerin siluetine sahip olmasına rağmen yeni Chronolady tamamen sade ve kadınsı bir stil sergiliyor.

36 mm çelik kasa üçlü butonlarıyla bu koleksiyonun ünlü karakteristiğini tekrar vurguluyor. Kar beyazı olan kadranı rüzgar gülü kabartmasıyla süslüdür. Diğer sayaçlar ve göstergeler zarifçe gümüş şeritlerle vurgulanmıştır. Bütün Grand Ocean koleksiyonunda olduğu gibi kasa arkası Chronolady nin su sporları dünyası ile olan bağlantısının altını çizmek için özel dizayn edilmiş dünya haritası ile işlenmiştir.
Sağlam ve ultra dayanıklı Swiss chronograph mekanızmasıyla donatılmış bu yeni Grand Ocean Chronolady en çok da deniz kızı gibi özgürlüğün ve şıklığın peşinde olan bayanlar için.
‘’Edox ‘’ Grand Ocean Chronolady modelinin satış fiyatı 2029 isviçre frangı (chf ) ‘dır.

www.meysaat.com

0 yorum: