Clarks Sandaletleriyle; Her Kadın Kendi Tarzını Yaratıyor









Clarks Sandaletleriyle;
Her Kadın Kendi Tarzını Yaratıyor 
Rahatlığın adresi, dünyaca ünlü İngiliz markası Clarks, sandalet koleksiyonuyla kadınlara şıklığın yanı sıra rahatlık sağlıyor. Birbirinden farklı modellerde sandaletin bir arada sunulduğu koleksiyonda, kadınlara kendi tarzlarını tamamlama olanağı sunuluyor.
İngiltere’den tüm dünyaya rahatlığın ve şıklığın sembolü olarak sunulan Clarks, sandaletleriyle göz kamaştırıyor. Her kadının kendi tarzına uygun bir şeyler bulacağı koleksiyonda basitlik ve rahatlık, seçkin görünümle birleşiyor.
Delikli desenlerin hakim olduğu, doğal sıkıştırılmış deri, mantar ve dolgu tobuk tabanlar, etnik dokunuşlar ve Liberty’nin zarif çiçek baskılı kabartmalarının yanı sıra  bantlar ve tokalarla süslenmiş Clarks’ın sandalet koleksiyonu rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Ayrıca çölden esinlenilen tonları ve yazın çarpıcı renklerinden oluşan geniş yelpazesi ile ayaklarınızı renklendiriyor.  
Ayağınızın anatomik yapısına uyum sağlayarak sürtünmeyi ve baskıyı en aza indiren wellness modelleri ile ayak ve bacak hareketlerinizin gücünü artırıyor. Bilekteki esnek noktaların sayesinde Clarks wellness modelleri daha uzun ve dik bir duruş sağlıyor.
1825’ten bu yana kullandığı benzersiz teknolojiler ve farklı tasarımlar ile fark yaratan Clarks, bu yaz da rahatlığın ve şıklığın adresi olmaya devam ediyor.  

www.clarks.com.tr

 Palladium AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Anka Mall AVM ve seçkin mağazalarda…

0 yorum: