Marine stilin en zarifi Zoopa Cannes koleksiyonunda


Akdeniz’in stil kraliçesi Cannes, film festivaliyle de sinema sanatının kalbinin attığı yer. Avrupai zenginliğin simgelerinden biri olan Cannes, Zoopa Cannes Soul koleksiyonuna da ismini ve stilini veriyor. Denizci çizgilere pin-up tarzı bir seksapel de eşlik ediyor. Koleksiyon, Fransız stilinden vazgeçemeyen moda tutkunlarının gardırobundan eksilmeyecek parçalara ev sahipliği yapıyor. Koleksiyon, çizgili kanvas malzemeden hazırlanmış kullanışlı, rahat ve şık çanta ve sandaletlerden oluşuyor.

Dünyaca ünlü markalara tasarım yapmış İtalyan, İspanyol ve Türk, üç genç tasarımcının hayal gücünden çıkan Zoopa!’nın 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yaza ruhunu veren festivallerden ilham almış 8 ayrı line’dan oluşuyor: Cannes, Woodstock, Sundance, Glastonbury, Oktoberfest, Mardi Gras, Cherry Blossom ve Venedik Karnavalı. Zoopa!, dünyanın dört bir yanından derlediği bu festival stilleriyle genç moda öncülerini eğlenceye davet ediyor.
Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.
Nerede bulabilirim?

Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Mersin’de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.

0 yorum: