Nicki Minaj, Jeremy Scott, Derrick Rose, Big Sean ve 2NE1 adidas Originals için bir araya geldi









Nicki Minaj, Jeremy Scott, Derrick Rose,
Big Sean ve 2NE1 adidas Originals için bir araya geldi

adidas Originals’ın “adidas is all in” marka kampanyasının devamı niteliğindeki yeni kampanyası “all originals represent”, adidas’ın ünlü marka elçilerini bir araya getiren reklam filmi ile başladı. Film, R&Byıldızı Nicki Minaj, modanın dahi çocuğu Jeremy Scott, NBA’in En Değerli Oyuncusu Derrick Rose, hip hop şarkıcısı Big Sean ve Koreli pop fenomeni 2NE1’ı ve’ bir araya getirdi. “all originals represent” marka kampanyası, adidas Originals tutkunlarını, arkadaşlarıyla birlikte orijinalliği temsil etmeye davet ediyor.

adidas, dünyaca ünlü marka temsilcilerini “adidas is all in” marka kampanyasının devamı niteliğindeki “all originals represent” için çekilen yeni reklam filminde bir araya getirdi. R&Byıldızı Nicki Minaj, modanın dahi çocuğu Jeremy Scott, NBA’in En Değerli Oyuncusu Derrick Rose, hip hop şarkıcısı Big Sean ve Koreli pop fenomeni 2NE1 sokaklarda karşımıza çıkarken, New York’tan Tokyo’ya, Paris’ten Rio de Janerio’ya kadar farklı şehirlerin yaratıcı ruhunu ortaya çıkaran reklam filmi için buluştu.

Mart 2011’de lanse edilen ‘’adidas is all in’’ marka kampanyasını, 2012’de Koşu ve CLIMACOOL® teknolojisine odaklanarak sürdüren adidas, tüketicilerini kampanyanın hayata geçmesinde aktif bir rol almaya, motivasyonlarını ve ilham kaynaklarını paylaşmaya çağırarak yeni bir adım daha atıyor. adidas, 2012 Sonbahar/Kış sezonunda meraklılarını, arkadaşlarıyla birlikte yeni reklam filmi ve adidas.com/originals adresi üzerinden tutkularını, kişiliklerini ve stillerini paylaşma olanağı sağlayan “all originals represent” marka kampanyası ile kucaklıyor.

“all originals represent” marka kampanyasında adidas Originals tutkunları kendilerini hem bireysel ve hem de ait oldukları topluluğun bir parçası olarak anlatmaya davet ediliyor. Tüm dünyada hayata geçen kampanyanın, tüm içerikleri http://www.adidas.com/originals adresinden yayınlanacak.

adidas CMO’su Hermann Deininger konuyla ilgili olarak; “Yeni nesil sürekli yeteneklerini göstermenin bir yolunu arıyor. Bu kampanya da kendini ifade etme isteği üzerine kuruldu. Kampanyamız ile tüketicilerimizin yaratıcılıklarını ve orijinalliğin onlara ne ifade ettiğini bizimle ve dünyayla paylaşmalarını sağlıyoruz” dedi.

adidas Originals’ın yeni marka kampanyası Montreal merkezli Sid Lee ajansı tarafından yaratıldı. Sid Lee aynı zamanda “adidas is all in” kampanyasının geçtiğimiz yılki çıkışının ve devam niteliğindeki CLIMACOOL® ve adidas Running kampanyalarının da arkasındaki isim. Reklam filminin yönetmenliğini Melina Matsoukas üstleniyor. Filmde Nicki Minaj’ın “all originals represent” reklam filmi için özel olarak yazdığı “Masquerade” isimli şarkısı kullanılıyor.

Nicki Minaj, Jeremy Scott, Big Sean, Derrick Rose ve 2NE1’ın, ve yer aldığı “all originals represent” filmini izlemek için tıklayın; http://www.youtube.com/watch?v=_6aHPIYFGyM


Daha detaylı bilgi için; http://news.adidas.com/represent

0 yorum: