ZİDAYA.COM, SOSYAL ALIŞVERİŞ PROJESİ "DOLABIM" İLE TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATIYOR...




Online alışverişin iddialı ismi Zidaya.com, Facebook Global Pazarlama Çözümleri ekibinin  desteğiyle yürüttüğü, sosyal alışveriş projesi DOLABIM ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor!
 
Geniş ürün yelpazesine sahip markaların her bütçeye uygun yüzlerce çeşit ürününü bir arada bulunduran online alışverişin iddialı ismi Zidaya.com, Facebook Global Pazarlama Çözümleri ekibinin  desteğiyle hayata geçirdiği Dolabım uygulaması ile online alışverişe yepyeni bir soluk getiriyor.
 
Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Dolabım Beta uygulaması ile Zidaya ziyaretçileri beğendikleri ürünlerle facebook üzerinden bir stil arşivi oluşturabiliyor, beğendikleri ve satın aldıkları ürünleri bir araya toplayabiliyor ve yine aynı ürünleri bu uygulamayla facebook üzerinden arkadaşlarıyla paylaşıp seçimleriyle onlara ilham verebiliyorlar. Ayrıca beğenilen bütün ürünler bir arada görünebildiği için, indirim zamanlarında dolaba eklenen ürünleri avantajlı fiyatlarla satın almak da çok kolay oluyor.
 
Online dünyanın moda tutkunları Dolabım uygulaması ile arkadaşlarının beğendikleri ürünleri görüp, onların fikirlerini alıp kendilerinin de önerilerde bulunabileceği bir paylaşım platformuna sahip oluyorlar.
Henüz çok yeni olan bu uygulamayla birlikte, ileride Zidaya Facebook üyelerini sosyal alışveriş alanında  bir çok sürpriz bekliyor.
 
Türkiye'de bir ilk olan Dolabım Beta uygulamasının avantajlarından yararlanabilmek için tek yapılması gereken, Zidaya.com'a “facebook'la bağlan” seçeneğini kullanarak üye olmak.
 
Sitenin sol üst köşesinde bulunan “facebok'la bağlan” butonuna tıklayarak,  Zidaya.com'a  kolaylıkla üye olunabiliyor. Daha sonra, beğenilen veya satın alınmak istenen ürünün sayfasında yer alan ,“dolabımda istiyorum” butonuna tıklayarak, beğenilen ürün favorilere eklenilebiliyor. Bu ürün aynı anda kullanıcıların facebook zaman tünelinde  “dolabında istedi” şeklinde yer alıyor.
 
Kullanıcının satın aldığı ürünler ise, kullanıcının zaman tünelinde “ dolabına ekledi” bildirimiyle paylaşılıyor.
Sitedeki “favorilerim” sekmesinden dolaba eklenen bütün ürünler bir arada görünebiliyor. Facebook üzerinden paylaşımda bulunmak istemeyen kullanıcılar ise , servisler sekmesinde bulunan “Facebook'ta Paylaş” kutucuğundaki tık işaretini kaldırarak paylaşımı önleyebiliyorlar.



 

0 yorum: